2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوری پر رو هستن و از رو نمیرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت خوبخ؟منطقیه؟با اون صحبت کن و اینکه بگو دکتر استراحت مطلق نوشته .بعدشم کم کم این عادتو از سرش ب ...

شوارم ام میگه تنهایی هیچ کاری نکن همشو بگو بیان کمک کنن ولی حرف حالیش نمیشه مادرش خیلی پر رو هست هیچ جوره از یقه من نمی‌افته وقتی میگم نمیام کار دارم میگه پس کارت رو تموم کن بیا یا نگه دار فردا کارت رو در این حد پر روووو

هرکورد بگین کردم هرچی بگین گفتم ولی از روووو نمیرهههههه 

اصلا بحث نکن باهاش

شوهرت باید پشتت باشه وقتی مادرش اینطوریه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بارداریااا 

صدا نزن نرو 

رفتی بیا شب خونه بزن ب مریضی خودت و اه و ناله ک ب لکه بینی افتادم ب شوهرت غر بزن و دیگ نرو‌یبار بترسون شبونه خودت بزن ب لکه بینی و کمردرد و‌برو‌دکتر 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

نمیتونه سبزی پاک کنه پ نخوره ب همسرت بگو‌ با مادرش حرف بزنه چه بی درک واقعا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

وای از سرم دود بلند شد 🤯خوبه چه حوصله ای داری 

خب نرو وای شما دیگه چقدر بی دست و پایی صدا زد نرو بگو خودم کار دارم یا خسته عجبا 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
انجام نده دیگه صدات هم زد دیگه جواب نده یا بگو کار دارم خودت انجام دادی که پر رو شده  از الان ...

بهش میگم صدام نکن میره یکی دیگه رو میفرسته صدام کنه یا به شوهرم میگه یا به خواهرشوهرم یا به پدرشوهرم که صداش کنین بیاد هیچ جوره دست بردار نیست

شوارم ام میگه تنهایی هیچ کاری نکن همشو بگو بیان کمک کنن ولی حرف حالیش نمیشه مادرش خیلی پر رو هست هیچ ...

بگو کلا نمیخام حمالیتو کنم من همون بتونم کارای خونه خودمو انجام بدم.. با شوهرت حرف بزن به مادرش بگه ازت حمالی نکشه