من طبقه پایینش هستم ۶ ماهه باردارم یه جاری دارم یه خواهرشوهر که یه کوچه از ما فاصله دارن، واسه همه چی منو صدا میزنه مهمون داشته باشه میگه بیا بهشون برس ظرفارو بشور پذیرایی کن، پله هارو تمیز کن، خونه تکونی رو بکن، خونه جارو دستمال بکش، دیروز بهش گفتم از تو خواهش میکنم دیگه منو واسه همه چی صدا نزن من نمیتونم خونه خودم کار کنم خونه تو رو هم به گردن نکشیدم دختر هم داری بعد من یه عروس دیگه هم داری میگه نه خوشت بیاد نیاد من تورو صدا میکنم واسه همه چیم تو باید در راه خدا همه کارهام رو بکنی عروس مردم میشینن پیش مادرشوهر هنه کارهاش رو میکنن هیچی نمیگن گفتم دختر تو هم عروس هست کارهای مادرشوهرش رو میکنه؟؟؟ گفت آخه مادرشوهر اون سالمه در حالیکه اون ۷۵ سالشه این ۶۰ سالشه هیچ بیماری و دارویی هم مصرف نمیکنه و عین چی میخوره میخوابه ولی تنبله در حد لالیگا، ولی من یبار بگم نمیتونم زیاد خم بشم میشه یه جارو برام بکشین میگه مگه مادر نداری بگو بیاد دیگه من نمیتونم درحالیکه این پیشمه مادرم تو روستا هست
شوهرت خوبخ؟منطقیه؟با اون صحبت کن و اینکه بگو دکتر استراحت مطلق نوشته .بعدشم کم کم این عادتو از سرش ب ...
شوارم ام میگه تنهایی هیچ کاری نکن همشو بگو بیان کمک کنن ولی حرف حالیش نمیشه مادرش خیلی پر رو هست هیچ جوره از یقه من نمیافته وقتی میگم نمیام کار دارم میگه پس کارت رو تموم کن بیا یا نگه دار فردا کارت رو در این حد پر روووو
هرکورد بگین کردم هرچی بگین گفتم ولی از روووو نمیرهههههه
اصلا بحث نکن باهاش
شوهرت باید پشتت باشه وقتی مادرش اینطوریه ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
رفتی بیا شب خونه بزن ب مریضی خودت و اه و ناله ک ب لکه بینی افتادم ب شوهرت غر بزن و دیگ نرویبار بترسون شبونه خودت بزن ب لکه بینی و کمردرد وبرودکتر
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤