2777
2789
عنوان

یه جوری همه دارن عمل زیبایی میکنن حس میکنم عقب موندم از جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 72 پست

من بعد ۱۰ سال نچرال بودن ژل لب زدم . به نظرم خوب بود . کراتین هم کردم اونم عالی بود .یکم هم جلوی موهامو رنگ کردم خیلی فرق کرده چهرم . ولی آرایشو نمی تونم . چون هی پاک میکنم واسه وضو و بیرون رفتن سختمه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐دختر همسایه ما طلاشو فروخت داد دماغشو عمل کرد درحالی که دماغش مشکلی نداشت اصلا برادر زادش بچه بود ...

خودت داری میگی کج شده 

بعد میگی عیبی نداش؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خودت داری میگی کج شده  بعد میگی عیبی نداش؟

خب خودش باید مراقب میبود بچه که دیونه نیست بیاد بکوبه بچه رو گرفته بوده بغلش قلقلکش میکرده اونم سرشو میکوبه دماغش درضمن کجای حرفم گفتم عیبی نداشت😐

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

من از هموناییم که میگی 🤣🤣قیافه قبلمو یادم نیست 🙈

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
خب خودش باید مراقب میبود بچه که دیونه نیست بیاد بکوبه بچه رو گرفته بوده بغلش قلقلکش میکرده اونم سرشو ...

کامنت خودتو دوباره بخون 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
کامنت خودتو دوباره بخون 

من گفتم بخاطر کج شدنش عیبی نداشت 😐 گفتم دماغش مشکلی نداشت که رفت عمل کرد  اصلا فهمیدی چی نوشتم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره