2777
2789

21 سالمه درس میخونم 

کار میکنم و درآمدم خوبهههه

اینستا بلدم برنامه نویسی بلدم آرایشگری بلدم هرچی بگید من یکم راجبش بلدم از خیاطی تا....... 

دارم مهاجرت میکنم خارج از کشور 

تا دلتون بخاد دوس پسر داشتم و هر غلطیم کردم 

ورزش حرفه ای میکنم

همه چیز روبراهه و به قول معروف دختر آرزو های زندگیه خودمم 

اما من این دخترو نمیخام من دختر معمولی ک داره بچهاشو بزرگ میکنه و برای شوهرش غذا درست میکنه رو میخام 

دختری ک اصلا به فکر خرید بنز نیست اصلا ویلای 80 هزاری متری دوس نداره تا توش استیک گراز بزنه

من از بلند پروازی هام خستم 

من ی زندگی معمولی میخام 

شاید باورتون نشه ولی اگ ی ازدواج موفق داشته باشم شاید حتا قید خارج رفتنو و کار کردنو هم زدم. 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

این اشتباهو نکن 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم خفن ترین دختر ایران بشو ، ولی اونقدری تلاش و پیشرفت کن که پس فردا الگوی بچه ات باشی نه درس عبرتش

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

این طبیعت و غریزه ی ادمیزاده ، باهاشم نمیشه جنگید ، واقعیتش نتیجه ی جنگ باهاش هم افسردگی و خستگی و احساس معلق بودنه

ارزو داشتن خوبه ولی قبلش تو رویاش زندگی کن و از خودت بپرس خوب ادامه اش ؟

یه سری ارزوها ها واقعین و نیاز اصلی روح ، یه سری ارزوها متوسطن و یه سری فقط از دور خوبن و وقتی بهش میرسی زود مزه اش میره

آرایشگری رو چطوری یاد گرفتی عزیزم؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سی سی شارپ سی پلاس پایتون 

خب کارم میکنی؟

با برنامه نویسی؟شغلت چیه؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
گاهی  کار خاصی نمیکنم درحال حاضر

چون گفتی کار میکنی درآمدت خوبه.....

میخواستم ببینم دقیقا چیکار میکنی چطوری از برنامه نویسی دارآمد داری🧐

آخه منم برنامه نویسم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟