2777
2789
عنوان

جن وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن وجود داره ولی ربطی به دعا و طلسم نداره ...دارن واسه خودشون‌زندگی میکنن توی روستای مادربزرگم که دانشجوبودم چندسال چندباری توی خواب و بیدارم یه چیزایی دیدم‌اون زمان اطلاعات نداشتم فکرکردم خواب دیدم ولی بعد چندسال فهمیدم اونا که دیدم‌چی بودن

یاد خدا آرام بخش دلهاست
با شوهرت چطوری هستی

با زور  ازدواج کردم وقتی اومد خانوادم راضی نبودن نمیدونم چکار کرد طی دوروز همشون راضی شدن .بعد از ازدواجم همه خیلی مریضی اومد سراغ منو مادرم همه ازم سرد شدن 

همش مریضی مادرم هر روز مریض خونمون حوا  گرفته همش من ناراحتم دلم گرفته همش خستم و حال ندارم تمرکز ندارم هر کاری میکنم درس میخونم بازم نمیتونم هوشم کم یا واقعا طلسم شدم خیلی سرکلاس گیج بازی در میارم همش عصبیم اعصاب ندارم چندنفر تو خونمون حس میکنم شبا تنهام بیشتر  صدبار بیدار میشم  و بختگ میفته روم چندبار شب با احساس کردم سوزن کردن تو بدنم بیدار شدم بدنم فرداش همونجا ابی شده بود درحالی که شب بیدار بودم احساس سوزن کردم که رفت تو پام بنظرتون نشانه چی بختک واقعا خسته شدم نه تکون نه چشم میتونم تکون بدم 

ببعیم بع بع

سلام

تنها راه حل مشکل جن زدگی و طلسم و.... خوندن سوره بقره و آل عمرانه. در روز بقره بخون، شبا هم آل عمران.حدالامکان بخونشون اگه نمیتونی صدای قاری دانلود کن و گوش بده.موسیقی گوش نده،نماز هاتو سر وقت بخون، اذکار صبح و شب و خواب رو هم بخون. تضمینی خوب میشی