2777
2789
عنوان

جن وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قم پیش کی؟

دقیق نمیدونم برا ما معرفی کرده بودن یادم نیس

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
همش مریضی مادرم هر روز مریض خونمون حوا  گرفته همش من ناراحتم دلم گرفته همش خستم و حال ندارم تمر ...

منم مادرم مریضه.همین نشونه های تورو دارم کسی میاد خونمون اصلا از هم صحبتی باهاش خوشم نمیاد اصلا حرفام یادم میره من همیشه در نظر گرفتم رو پاهام همیشه کبوده اون اول نمیدونستم چیه برامم مهم نبود ولی یه بار سوال کردم گفتن از علائم پلاکت خون.

جن هست ولی ...

این چرت و پرتا رو کی بهت گفته😐😂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
منم مادرم مریضه.همین نشونه های تورو دارم کسی میاد خونمون اصلا از هم صحبتی باهاش خوشم نمیاد اصلا حرفا ...

من همه جا پام سوختگی حواسم هست یه دفعه خودم میزنم به چراغ پام میسزونم 

ببعیم بع بع