کسی میدونه علائم طلسم و دعا چیه؟من مریض شدم رفتم گفتن جن داری که عاشقت شده .بعد مادرم هم مریض میشه گفتن که چون اسم مادرت توی دعا هست رو مادرت اثر گذاشته
تو یه لیوا ن اب۷ بار سوره توحید ۷ بار سوره فلق ۷بار سوره ناس ۷بار سوره الکافرون با صدای بلند بخون جوری که نفست موقع خوندن اب تکون بده اب بخور هر مزه جز اب داد یا طلسم یا همزاد غسل گردنت نباشه وضو بگیر قبل خوندن مزه غیر عادی مثل خاک تلخی بوی گند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه اینا که خودشون جن داره میفهمن که طلسم شدی؟پیش یکی رفتم گفت نداری
الان دوس داری اینا رو بشنوی ؟؟؟؟
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ن گفتن جن رو انداختن تو بدنت که جنس مخالفت طرفت نیاد گفتم چرا ازیت نمیکنن گفت عاشق که باشه ازیت نمی ...
خدارو دست کم نگیر قسمت نیست
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁