2777
2789
عنوان

گوجه بادمجان

620 بازدید | 26 پست

بچه ها یه غذایی هست ، گوجه و بادمجان سرخ شده که با نون میخورنش! 

اونو چطوری درست می کنید ؟ چیزهای دیگه هم اضافه می کنید ؟ 

من عاشقشم  ، با نون تازه و سبزی خوردن 😍😋

کاربر قدیمی سایت 🌹

من عاشق بادمجونم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی مواقع پیازم کنارش سرخ میکنیم حلقه ای

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

پیازم میزنم توش وای باسبزی😍😍😍

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁

دیشب درست کردم 

اول بادمجون سرخ کن بعد بذار کنار 

تو همون تابه پیاز و سیر تفت بده با ادویه هات 

بعد گوجه هاتو اضافه کن و یکم رب

تفت ک خوردن بادمجونارم اضافه و یکم آب بریز و بذار تا نرم بشن 

من غوره هم میریزم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

بادمجون رو که سرخ میکنی گوجه رو هم حلقه میکنی یکم سرخ کن بعد پیازداغ درست کن ادویه و رب بزن بعد یکم آب جوش فقط آب کم باشه بعدم بادمجون و گوجه هارو میچینی تو تابه میزاری یکم بپزه طعماش به خورد هم بره در تابه رو کج بزار کامل نبند بعدم حواست باشه زیاد نپزه بادمجون له بشه 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792