2777
2789
عنوان

گوجه بادمجان

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 26 پست
دیشب درست کردم  اول بادمجون سرخ کن بعد بذار کنار  تو همون تابه پیاز و سیر تفت بده با ادو ...

سیر داره ؟ 

من مادربزرگم درست میکرد 💔

مستقیم میرفتی بهشت 

مثل مال اون نمیشه 

کاربر قدیمی سایت 🌹

اصن بهشته😍😋

من بادمجون محلی رو‌پوست میگیرم نمک میپاشم روش میذارم دو سه ساعت تو افتاب (اینطوری هم رنگش طلایی خوشگل میشه هم روغن خیلی کمی میبره) بعد سرخشون میکنم میذارم کنار تو همون ماهیتابه که بادمجونا رو سرخ کردم یه ذره زردچوبه و نمک میریزم گوجه محلی حلقه شده میذارم بادمجون ها رو میچینم روش و در ماهیتابه رو میبندم میذارم آب بندازه و گوجه ها بپزه

ما با کته دوست داریم کنارشم سبزی خوردن حتما باشه

وای دلم خواست😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر داره ؟  من مادربزرگم درست میکرد 💔 مستقیم میرفتی بهشت  مثل مال اون نمیشه

کلا سیر با غذاهای بادمجونی خیلی همخونی داره 

دستپخت مادربزرگ ها ی چیز دیگه س

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
سیر داره ؟  من مادربزرگم درست میکرد 💔 مستقیم میرفتی بهشت  مثل مال اون نمیشه

من بادمجون روسرخ میکنم .بعدش چندتاگوجه رورنده میکنم وتوی بادمجون میریزم سیرم رنده میکنم میریزم توش درآخرنمک وادویه کاری و...یه کوچولوهم آبلیمومیریزم بعدمیزارم بادمجون یکم له بشه بامواد.خودت له نکنی یکم له بشه کافیه آبش وقتی درحددوقاشق موندکافیه نه آبدارباشه نه سفت .راستی اگه گوجه هات رنگ دارن رب نزن ولی اگه گوجه هات رنگ نداره یک قاشق توش رب بریز.باسبزی خوردن وسنگگ یابربری ودوغ عالیه دلم خواست🥲

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ