2777
2789
عنوان

کنکور بعد از ده سال

510 بازدید | 28 پست

دوستان سلام من بعد از ده سال میخوام دوباره کنکور بدم چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی ذهنم درگیره و نمیدونم دقیقا چیکار کنم.

1.من لیسانس از دانشگاه دولتی دارم زیر گروه یکی از رشته های بهداشت میتونم دوباره دانشگاه دولتی بخونم چون قبلا میگفتن فقط یک بار.

2. دروس عمومی برا کنکور 403 حذفه یا نه؟

۳. هیچ کتابی ندارم چه درسی چه غیر درسی چاپ چه سالی به بعد باشن که تغییر انچنانی هم نداشته باشه.

۴. برای هر درسی چه کتابایی پیشنهاد میدین که فقط یک منبع بگیرم چون دستم خالیه. زیست خیلی سبز ، شیمی مبتکران ، ریاضی مهروماه ، فیزیک میکرو. بنظرتون این منابع خوبن؟

۵. درسم خوب بود ولی خب هم یکم کندم و اینکه خودم بخونم هم متوجه میشم.بنظرتون این همه کلاس انلاین و انواع منبع ها و مشاوره ها نیازه و اگه نباشه کارم لنگه؟ میخوام فقط یه منبع فوقش دوتا بگیرم.

۶. و این قضیه ترمیم معدل چیه حتما باید انجام بدم اگه نباشه و فقط به کنکور اکتفا کنم خیلی عقب میوفتم؟ این تراز کنکور فقط معدل کتبیه یا معدل دیپلم؟ من کتبیم ۱۵/۴۲ هست و کل دیپلم ۱۸ و خورده ای. 

۷. برای دانشگاه فرهنگیان شرایط سن و قد چطوره

.... و میخوام آزمون ها قلم چی رو شرکت کنم.

ممنون میشم هر نظری دارین بدین که کمکم کنه و بتونم ادامه بدم واقعا از بیکاری خسته شدم‌.

ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم جواب سوال ۲ 

متاسفانه هنوز مشخص نکردن ممکن عمومی ها برگرد ممکن هم برنگرد تا جواب نتایج کنکور بچه ها ۱۴۰۲ باید منتظر موند 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
با رشتت کار پیدا نکردی؟

دوسال طرح رفتم ولی بعدش دیگه بیکارم هرسال که دفترچه استخدامی میاد اصلا خبری ازش نیست و بزور یکی دوتا در کل استان هم نمیخواد. چندین بار هم شبکه و جاهای مختلف رفتم ولی نیرو نمیخوان

تو که درست خوندی و تموم کردی به نظرم همون رشته رو ادامه بده و سرکار مرتبط با اون رو برو

آخه بازار کارش اصلا خوب نیست واقعا هر دفعه دفترچه میاد که رشتمو نمیخوان کلی بهم میریزم. بعد هم بخوان فوقش یکی که اونم یه سال سهمیه کرونا منو زمین زد که نداشتم

سوال ۷

شرطی سن فرهنگیان تا ۴۰ سال 

قد کوتاه  قبلا ها یعنی حدود ۱۰،۱۵سال پیش گیر میدادن الان خیر 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
سوال ۷ شرطی سن فرهنگیان تا ۴۰ سال  قد کوتاه  قبلا ها یعنی حدود ۱۰،۱۵سال پیش گیر میدادن ا ...

قبلا بخاطر چند سانت رد شدم. یعنی الان دیگه اصلا قد رو ملاک قرار نمیدن؟ چه خوب

به شرایط الان اکتفا کردن به کنکور خیر کافی نیست 

ولی شما اگه تصمیم تون قطعی برای کنکور ،،، از الان شروع کنید تخصصی ها رو ،،،الان جواب دقیقا نمیتونم به سوالات بدم چون اینجا متاسفانه هر دقیقه ی قانون جدید تکذیب می‌کنند تا جواب کنکور بچه ها ۱۴۰۲ منتظر باشید 

قبلا بخاطر چند سانت رد شدم. یعنی الان دیگه اصلا قد رو ملاک قرار نمیدن؟ چه خوب

قدتون چند عزیزم؟

به شرایط الان اکتفا کردن به کنکور خیر کافی نیست  ولی شما اگه تصمیم تون قطعی برای کنکور ،،، از ...

جواب قطعی معمولا کی میاد؟ یعنی دوباره امتحان نهایی دروس رو بدم؟ و چه زمانیه امتحانش؟

۱۵۰

دختر عمو من قدش ۱۵۲ فرهنگیان درس میخونن

نگران قد نباشید