2777
2789
عنوان

کاش خیانتشو نمیبخشیدم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 115 پست
ببین اعتماد ب نفس شوهرت چطوره ؟؟؟ 

اعتماد به نفس بالا😄

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
من حق طلاق گرفتم و همسرم قبول کرد که بدون بخشش مهریه باشه ،،، آخه معمولا دفتر اسناد رسمی که میزی برا ...

فعلن بیخیالش شو هم نزن بزار بگذرین از این جریان 

اگه باز خدای نکرده تکرار کرد و تو شخص تو مهمه نتونستی ادامه بدی مهرتو بزار اجرا و اذیتش کن تا امضا نکنی اون حق طلاق برا نگرفتن مهر چیز خاصی نیست 

وقتی هم بگذری از مهر راحت جدا میشی .

چون دردتو کشیدم میگم بگذر و عشق کن تو پشتوانه داری 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلن بیخیالش شو هم نزن بزار بگذرین از این جریان  اگه باز خدای نکرده تکرار کرد و تو شخص تو مهمه ...

نه عزیزم 

اگه باز تکرار کنه ،من با استفاده از حق طلاق میتونم راحت جدا بشم 

وگرنه نخوام از حق طلاق استفاده کنم ، که میشه طلاق عادی که اونم عمرااااااااتت نمیاد طلاق بده ...

از اون طرف هم قاضی برای طلاق عادی ( بدون استفاده از حق طلاق ) اثبات خیانت میخواد که منم شنیدم حتی حتی پیامک رو هم نشون بدی. ، باز میگم دلیل نمیشه برا طلاق 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اخه معمولا مردهای با اعتماد ب نفس پایین هم ب این سمت ها میرن  مثلا شوهر من خیلی اعتماد ب نفس پ ...

آخه یه طورایی دهن بین هم هست همسرم، آره از تعریف و تمجید واقعا خوشش میاد و اینم ممکنه یه دلیلش باشه

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
نه گلم  هدف من از چک کردن این نیست که خیانت نکنه ،،،، هدف اینه که اگه کاری میکنم زود بفهمیم و ...

من دو تا بچه دارم 

و اولویتم موندن وزندگیه در مورد خیانت، هر زنی عکس العمل خودشو داره و تا تو موقیتش نباشی هیچکس نمیتونه بگه امادگی روانی پذیرشش رو داره یا نه ...

من فقط میخاستم دلیل موندم اجبار نداری نباشه که این مرحله رو رد کردم....

پشیمون از خیانتش دیدمش و بخشیدم دوسش دارم کمتر از قبل!!!

اگه دلت باهاش نیست و مانعی نداری ترکش کن خیال خیانت از ذهن زن حذف نمیشه و اینم بدون مردهای اینده زندگیت هم همینن هیچکس تافته جدا بافته نیس

آخه یه طورایی دهن بین هم هست همسرم، آره از تعریف و تمجید واقعا خوشش میاد و اینم ممکنه یه دلیلش باشه

من حس میکنم افرادی مثل شوهر من و شما ، خیانتشون از سر هوا و هوس نیست 

بیشتر جنبه  وقت گذرونی داره 

اماااااا چه کنیم که خیانت هیچ جوره قابل قبول نیست 

منظورم اینه که ب هر دلیلی ک باشه ، اگه تکرار بشهما جدا میشیم 

نه عزیزم  اگه باز تکرار کنه ،من با استفاده از حق طلاق میتونم راحت جدا بشم  وگرنه نخوام ا ...

در موقیتش از وکیل استفاده کن همه چیو زنده میکته 

من دو تا بچه دارم  و اولویتم موندن وزندگیه در مورد خیانت، هر زنی عکس العمل خودشو داره و تا تو ...

دلم باهاش نیست ؟؟؟😞 این جمله هنوز برا من اتفاق نیفتاده‌.... 

دوسش دارم و دوستم داره 

هیچی تو زندگی برام کم نمیذاشت .... هیچی.... 

ولی نمی‌دونم چرا از اینکارا میکرد 😭

دلم باهاش نیست ؟؟؟😞 این جمله هنوز برا من اتفاق نیفتاده‌....  دوسش دارم و دوستم داره  هی ...

پس جا داری برای ساختن و سوختن 

همچی به وقتش روشن میشه به خودت اعتماد داشته باش

اون لحظه که متوجه خیانتش شدیو یادته 🤕 با الانت چقد متفاوت بود حسات و عکس العملت 

بسپر به خودت صبر کن شاید ۱درصد بشه نجات داد زندگیو 

پس جا داری برای ساختن و سوختن  همچی به وقتش روشن میشه به خودت اعتماد داشته باش اون لحظه که مت ...

میدونید چیه ؟؟؟ کاملا این رو حس میکنم که آخرین بار هشت که بهش فرصت دادم 

چون قشنگ میتونم بفهمم که دیگه ظرفیتم تکمیل شده ، دیگه ته خودم رو گذاشتم برای این ماجرا ... 

مثل روز برام روشنه ،دفعه ی دیگه اتفاقی بیفته ، حتی ازش متنفر هم نمیشم ، بلکه با خنثی بودن تمااااام و کمال ،ترکش میکنم ...

میدونید چیه ؟؟؟ کاملا این رو حس میکنم که آخرین بار هشت که بهش فرصت دادم  چون قشنگ میتونم بفهمم ...

منم دنبال همین حس خنثام 

کهددیگه پشیمونی نداشته باشم و محکم جلوی بزرگای فامیل بایستم نزارم دخالت کنن تو تصمیمم.

تو تنها زنی نیسی که بهش خیانت شده فقط آروم باش زمان بده ❤️حال دلت آروم انشالا

منم دنبال همین حس خنثام  کهددیگه پشیمونی نداشته باشم و محکم جلوی بزرگای فامیل بایستم نزارم دخا ...

ممنون از شما 🌹🌺

ولی همیشه میگم چرا ؟؟؟ 

چرا اینکارا رو کرد ؟؟ 

چرا وقتی داشتیم با آرامش زندگی میکردیم ،،، چرا وقتی همه ب زندگیمون حسادت هم میکردم ، باید با دستای خودش تیشه بزنه ب ریشه ی زندگی ؟؟