2777
2789
عنوان

کاش خیانتشو نمیبخشیدم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 115 پست
اره  شک کردم بهش پرینت خطشو گرفتم  به توصیه مشاورم بیل نزدم ببینم تا کجا پسش رفتن. خانم ...

اینکه گفتید سال های آتی تکرار خواهد کرد ،،،، چجوری اینو میگید !؟؟؟؟ مگه قرارع تکرار کنه؟!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوتا بچه دارم دیدم اره هم حال و احوال همو پرسیدن هم شوهرم هی بهشون گفته عکس بفرست حتی با ی زنه ۵ ...

همسر شما از لحاظ مهر مادری و خواهر تامینه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
همین که به التماس افتاده جای امیدواری داره همین جا یه خانمه میگفت شوهرش گفته حقمه خدا برام صیغه قرار ...

تاپیک قبلمو اگ بخونی به پام افتاد پامو بوسید التماسم میکرد گفت اگ ی فرصت دیگ بدی همه چیو به پات میریزم از محبت و همه چیز ولی کو من ک نمیبینم هیچ تعقیری نکرده فقط ۲۴ ساعت اول بود

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
مجردی تا یه سنی خوبه که به درامد برسی بعدش از جوانی و شادابی میفتی و نهایت برا رابطه ادما میخانت به ...

بنظر من زن باید همیشه برای شوهرش جذاب باشه وقتی بی اهمیت باشی شوهرت ازت دلسرد میشه

اره دوتا بچه دارم دیدم اره هم حال و احوال همو پرسیدن هم شوهرم هی بهشون گفته عکس بفرست حتی با ی زنه ۵ ...

هیچوقت با شوهرت حرف نزدی که ببینی دلیل اینکارای چیه ؟!!!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ازدواج نمیکردین بهتر نبود؟؟ چرا همه نی نی سایتی شوهراشون خیانت میکنن    

مگه طرف ازدواج میکنه که عذاب بکشه یا طلاق بگیره یا طرفش بهش خیانت بکنه، اولش خودشون خوب نشون میدن بعد وه خرشون از پل گذشت شروع میکنن خاک تو سرشون

همسر شما از لحاظ مهر مادری و خواهر تامینه؟

اره خیلی مادر شوهرم زن مهربونیه هوای بچهاشو داره چیزی اصلا بی بچهاش نمیخوره حتی میوه 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
این جمله که گفتی مشاور گفته.: تو زندگیش طوری نیست ک بخوای طلاق بگیری یعنی چی ؟؟

میبخشید یه اشتباه تایپی بود، مشاور گفت که من زندگیم طوری نیست که بخوام از این فرد طلاق بگیرم، چون انصافا همسرم خیلی باهام خوبه و نکات مثبت هم داره

اما یه مسئله ای پیش بیاد اینطور سر و گوشش میجنبه

قبلا سابقه افسردگی داشت، سعی میکنم کمکش کنم

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
اینکه گفتید سال های آتی تکرار خواهد کرد ،،،، چجوری اینو میگید !؟؟؟؟ مگه قرارع تکرار کنه؟!

به نظر خودم اگه شخصی با وجود همسر بتونه خیانت کنه باز تکرار میکنه و هرز شده .

نمیخاسم آدم ضعیفی باشم که از رو دلدادگی و اجبار بخاد ادامه بده 

رو خودم کار کردم و میکنم اگه تکرار نکرد زندگیمو میکنم و چیزیو از دست نمیدم 

واگه تکرار کرد لیاقتش تنهایی و بهم ریختن زندگیشه اونه که از دست میده منو بخاطر هرزه های تاکسیِ زنگ تفریح

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ