2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سال ها قبل تو تلویزیون نشون میداد که یه خانوم بعد دنیا اومدن بچش خیلی درد داشت و بعد کلی دکتر رفتن آخرش معلوم شد که دکتر سر زایمان قیچی و تو شکم خانومه جا گذاشته🙄😒🙄😒

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خیلی سال ها قبل تو تلویزیون نشون میداد که یه خانوم بعد دنیا اومدن بچش خیلی درد داشت و بعد کلی دکتر ر ...

یکیم میشنایم موقع سز باند جاگذاشته بود داخل

چندماه بعدمتوجه شدن دکترا

بخاطرعفونت شدید 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه بلاگر به نام سمیه محمودی بنده خدا بچش به گلوتن حساسیت داشت لواشک خورده بود اون کارخونه خیر ندیده تو لواشک ارد ریخته بوده یعنی حاوی گلوتن بوده‌. بچه حساسیتش عود میکنه حالش اونقدرا بد نبوده فقط یه امپول هیدروکسی زین باید میزدن بهش. اما پزشک خنگ نمیدونسته حتی گلوتن چیه به بچه یه دگزا زده بچه ایست قلبی کرده بعدم اومدن ماساژ قلبی بدن دنده های بچه رو شکوندن. یعنی بخاطر یه حساسیت کوچیک که حالشم اونقدرا بد نبوده بچه رو با چه زجری کشتن. خدا لعنت کنه همچین بی انصافهایی رو.

الهی به امید خودت...  

یکی از دوستانم که دخترش توی تیم ملی فوتبال نوجوانان یا جوانان هست 

شوهرش کمر درد داشته 

میره بیمارستان البرز کرج یه امپول شل کننده عضلات براش میزنن 

نکنه اشتباه زدن بنده خدا بعد از چند ساعت به کما رفت هم همون شب فوت کرد 

الان این خانم تاکسی کار میکنه خرج دو تا بچه رو میده 

در ضمن اصلا جوابی نگرفت از شکایت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فک کن اگر شوهر عمه ات میموند الان چند تا بچه درست کرده بود خدابیامرز

😅😅😅

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

اووووف زیادن

ی دکتر معروف بود میرفتی مطبش همه رو عمل کرده بود یعنی محال بود بری پیشش برات تشخیص عمل نده

اخرشم معلوم شد برای راه افتادن دستش عمل مینویسه

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

آهان یکی هم زن عموم که تو تهران رفته بود جراحی رحمش در بیارن بیچاره بعد مرخص شدن هی دردای وحشتناکی داشته  تا  اینکه میفهمن قیچی تو شکمش جامونده دوباره شکمش باز کردن و قیچی دراوردن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

اسی من خودم سرپسرم هفته اخرزایمان تکون نمی‌خورد رفتم یه سونوی مخصوص تو یه بیمارستان خصوصی دکتراحمق هیچی تشخیص نداد گفت مشکلی نداره.ولی روزسزارین که به انتخاب خودم بود گفتن وای بچه به زورنفس میکشه چندروز بندناف دورگردنشه دکترم گفت شانس اوردین هم خودت هم بچه که سزارین روانتخاب کردی!!اکثر دکترا بنظرمن احمق هستن ومدرک قلابی گرفتن دکترخوب وماهر ودلسوز خیلی کم شده.زیاده ازاین اتفاقا که نمیگنجه اینجاتعریف کنم طرف بخاطر یه مریضی یامشکل ساده رفته بیمارستان جسدش روتحویل خانوادش دادن 

حالا گذشت تارسید به بچه دوم به حساب بچه ششمش ولی اون چهارتا که مرده بودن رو کاری ندارم حالا بچه دوم که قرار بود بمونه واسش عمه ام بخاطر مشکلش باید سرکلاژ میشد الان پسرش تو هشت ساله بعد از هشت سال که مشکل خونریزی درد و این چیزا را داشته انواع و اقصام سونو ها وازمایش ها رفته تازه تشخیص دادن که اونموقع یادشون رفته سرکلاژ رو باز کنند و تازه حدود یک ماهه باز کردن واسش بعد از هشت سال فکرش رو بکن درصورتی که سرکلاژ اصلا قبل از زایمان باید بازبشه

یکیم میشنایم موقع سز باند جاگذاشته بود داخل چندماه بعدمتوجه شدن دکترا بخاطرعفونت شدید 

من اونموقع که خبرش بود بچه بودم ولی اینقدر عجیب بود که یادم  مونده