2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست

تو زایمانم بقایای جفت رو جا گذاشته بودن با این که سزارین بودم به حدی خونریزی کردم که ناخن هام همه افتادن و هنوز بعد ۵ سال کم خونیم جبران نشده و مجبور به یک عمل دیگه شدم و داشتم میمردم هیچ وقت حلال نمیکنم و از خدا میخوام هم تو این دنیا هم اون دنیا جوابشونو بده

فقط خدا

رشتمو تجربی انتخاب کردم که برم پزشکی

ولی همییییییشه استرس اینو دارم یه وقت اشتباه نکنم یا وقت داروی اشتباه تجویز نکنم یه وقت باعث مرگ کسی نشم و...

مدام این استرس رو دارم که اگه چیزی رو اشتباه تشخیص یا انجام دادم چطور. خودم رو ببخشم

اینقدر از این فکرا دارم که از پزشکی منصرف شدم باید یه چیز دیگه برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یکی از شهرهای اطراف زنجان ی بچه نوجوان تصادف میکنه میبرن بیمارستان خوب بوده حالش اگر اشتباه نکنم بهش خون اشتباهی زدن فوت شد یعنی ازتصادف جون سالم بدرد برد از زیر دست بیمارستان نه

یدونه م بچه ۸ یا ۹ ماهه سرم دستش رو پرستار کشیده انگشت بچه رو قطع کرده بعدم فرار کرده پرستار

همین تازگیا اتفاق افتاده این دوتا برا همین تابستان هست

در دانشگاه علوم پزشکی زنجان رو گل بگیرن 

باور کنید هیچ پزشکی از قصد نمیخواد بهتون آسیب بزنه! چرا باید کسی خودش بخواد هم موقیعتش رو از دست بده هم به وظیفه عمل نکنه؟

حتما حتما اتفاقی بوده و از دستش در رفته که البته بعضی وقتا خیلی سنگین تموم میشه

ولی بنده خداها اونا هم آدمن اشتباه تو هر شغلی هس

چشمت نمیبینه اصلا یا بیناییش کم شده؟🥲 چقد احمقن بعضیا، حتی اینو خود مریض هم پیدا میکنه میبینه که ضر ...

فشار چشمم که زد بالا دیگه کنترل نشددد چشم پزشکمم که اونم اتفاقا از مشهورای شهرمونه یکسااال منو علاف کرد وقتی دید دارم کور میشم فرستاد مرکز استان متخصص اب سیاه که بهم گفت دیگه چشمت اب سیاه داره  ... االان ۵ سال میشه 

در اصل برای چشم من ۳ تا پزشک قصور کردن . این اخری خدا خیرش بده تونست کنترل کنه ولی خب چه فایده وقتی اون چشممو میبندم با این نمیبینم انگار مه غلیظ جلو چشممه مثلا نمتونم اعضای صورت نفر مقابلمو تشخیص بدم فقط میفهمم یکی جلو واستاده ! 😔چون رو شبکیه لک افتاده عین مه

تازه این چشم پزشک شهرمون گف عمل میکنم لک ها را لیزر میکنم ولی دکتر مرکز استان گفت اصلا این ریسک نکن که خیلی عمل سنگین و خطرناکیه

فشار چشمم که زد بالا دیگه کنترل نشددد چشم پزشکمم که اونم اتفاقا از مشهورای شهرمونه یکسااال منو علاف ...

برو پیش علیرضا مقدسی من پیشش فمتولیزیک کردم تو کلینیک نور تهرانه ببین اصلا مشکل تو رو میتونه حل کنه یا نه 

اینستا هم داره ولی من دیگه پاک کردم اینستامو

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰
فشار چشمم که زد بالا دیگه کنترل نشددد چشم پزشکمم که اونم اتفاقا از مشهورای شهرمونه یکسااال منو علاف ...

عزیزم🫂 خدا نمیگذره ازشون که با مردم اینکارارو میکنن

خودش میبینه بلد نیس مریض قبول نکنه

به خاطر پول هر کاری میکنن بعضی دکترا

حالا بعدا با چند تا دکتر خوب مشورت میکنی انشاالله راهی پیدا میشه درست میشه

زمستون بود فک کنم رفتم دندونمو عصب کشی کنم نگو عفونت داشته با همون عفونت اومد عصب کشی کرد! حین کار احساس کردم اون سمتی که داره کار می‌کنه بالا میاد ! ی هفته ده روز طوری ی طرف صورتم ورم کرده بود که نمیدیدم 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

کلینیک سینا شمیران (که آتیش گرفت نمی‌دونم الان فعاله کلینیکش یا نه ) عمل بینی انجام داده بودم بعد دو هفته واسه برداشتن گچ و اینا رفته بودم اونجا گفتن یه دختره حین عمل بینی‌ فوت کرده

خیلی هیاهو شده بود

بعدا پرسیدم از پرستار ها گفتن خودش آب خورده بوده قبل عمل و حین عمل آب برگشته داخل دهنش خفه شده

حالا نمیشه گفت واقعا چیشده چون اولش اصلا قبول نمیکردن میگفتن کسی‌ چیزیش نشده حالا من خودم دیدم مادر دختره گریه میکرد جیغ و داد

همون شب‌ عمل بینیم هم یه دختره تخت بغلی بود

گفتن تیغ خورده به گلوش از داخل

بینیش که عمل کرده بود نمیتونست ازش نفس بکشه گلوش هم داغون شده بود بنده خدا هی خر خر می‌کرد حین تنفس آب یخ میدادن بهش 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
نمیدونم قصور میشه یا نه ولی دو سال بچه یکی از فامیل وقتی تازه به دنیا اومده بود از دست پرستار میفته ...

بعضیام میفته بچه ازدستشون نمیمیره ولی بعدش مشکلات مغزی یاحرکتی میگیرن  پدرمادربیچاره هم نمیدونن بچه چرااینطوری شده