2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک خیانتش رو ببخشم

135 بازدید | 10 پست

تاپیک قبلیم ماجرای خیانتش رو گفتم بعد مثلا بخشیدمش و فرصت دوباره بهش دادم ولی سه چهار روزه اصلا فراموش نکردم حالم از شوهرم بهم میخوره قلبم میسوزه

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
هیچوقت نمیتونی  ممکنه دوباره دوسش داشته باشی و روال زندگیت تقریبا عین قبل بشه ولی تو هر لحظه ا ...

حتی از غذا خوردن باهاش یا اینک منو میبوسه چندشم میشه نتونستم خودمو راضی کنم باهاش رابطه برقرار کنم دیشب بغلم کرد همش گریه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی از غذا خوردن باهاش یا اینک منو میبوسه چندشم میشه نتونستم خودمو راضی کنم باهاش رابطه برقرار کنم د ...

یا باید جدا شی و بدبختی های بعد جدایی رو تحمل کنی 

یا بمونی و این زندگی رو 

حداقل ازش بخوا جبران کنه تا یکم آروم شی 

ب مرور بهتر میشی 

بتونی مشاور بری عالیه 

یا باید جدا شی و بدبختی های بعد جدایی رو تحمل کنی  یا بمونی و این زندگی رو  حداقل ازش بخ ...

ممنونم عزیزم 

حتی از غذا خوردن باهاش یا اینک منو میبوسه چندشم میشه نتونستم خودمو راضی کنم باهاش رابطه برقرار کنم د ...

خوب دختر خوب همه تنفرت ازش طبیعیه ، چرا اینقدر زود وا دادی که مرتیکه پررو بیاد بغلت کنه و ببوستت ، بعدم اگر شرایط جدایی نداری بهتره کاملا نسبت بهش بی تفاوت باشی یعنی فکر کن مرده چون تو خیانت ترک نیست

فقط يادت باشه خيانت ايشون بايد ريشه يابي بشه ، معمولا يه اسيب شخصيتي هست كه نياز به تراپي داره ، حتما همراه هم برين مشاور مجرب

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

تاپیک قبلیت رو خوندم (البته نه تا اخر) اگه قصد طلاق داری سیم کارتی که برداشتی خیلی بدردت میخوره حتما چیزای مهم رو جمع آوری کن

از اهمیتش بخوام بگم هرکدوم از مدارک معتبری که جمع آوری بکنی یه برگ برنده است برات