قلب_یخی_ مدیر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 683 عنوان خوش به حال مردا | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست بحثمون شد، آقا هرچی از دهنش دراومد گفت و لباس پوشید رفت بیرون.اونوقت من هیچ جا رو ندارم برم.دلم داره میترکه.😔 1402/05/24 | 13:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 683 شاید تو این یه موردی که برا شما پیش اومده موضع مرد قوی تر باشه اما زندگی مردا ده برابر سخت تر از زنا ... این دلیل میشه که توهین و بی احترامی کنن؟بخدا ما هم داریم عذاب میکشیم.از خواسته هامون میگذریم، گاها پا به پای مردا سرکار میریم البته همراه با حس ناامنی، هزارتا خستگی و مریضی رو به زبوننمیاریمولی تا یه اعتراض یا گِله میکنیم سیل مخالفتها روونه میشه
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 683 بله حق باشماست خوک ها هم پرواز میکنن دلفین هام بال دارن همین مازیار لرستانی ببین چی گفته در این مور ... توروخدا بحث رو مردونه زنونه نکنین.دعوا نکنین.من فقط نیاز داشتم درددل کنم
قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 683 شما مردا پر ادا و پر توقعین درحالی ک ضعیف تر از زنا هستین همین سایت و بخون ببین زنا چ مشکلاتی دارن ب ... توروخدا بحث رو مردونه زنونه نکنین.دعوا نکنین.من فقط نیاز داشتم درددل کنم
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 8909 همین قدر توقعم کم شده😔 عزیزم منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️