2777
2789
پاشو فیلم بزار و غذا بزار بالا بعد پایه خودت همراه فیلم ببین ولذا ببر آهنگ شاد بزار  باید زندگ ...

خیلی دلم گرفته.

همیشه کارامو بی منت میکنه.

با همه شرایطش میسازم ولی اون فقط توهین و تحقیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشته.رفته تو اتاق. من انقدر توهین کرد حتی صبونه هم نتونستم بخورم. با یدونه بیسکوییت سر کردم.

چادنخوردی بیخود نخوردی بالاخره آدم میشه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آخه سر همین صبونه دعوامون شد. بخدا اگه گناه نبود خودمو راحت میکردم

این چه حرفیه زیاد درگیر نکن خودتو 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آخه نمیدونی که. هربار توهین هربار بی احترامی من مجردیم هیچوقت انقد تحقیر نشده بودم

چی بگم والا اینجوریم‌نمیشه

برو پارک دو ساعت بشین 

محلمون درست و حسابی نیست که گلم.هزارتا حرف درمیاد.

همیشه کارش همینه.

هرچی بشه سر من خالی میکنه.

میترسم از این همه فکر و فشار عصبی سکته کنم.

هیشکیم ندارم درددل کنم.

نگفتم که مردا همه جوره راحتن. گفتم وقتی تو دعوا توهین میکنه و وقتایی که دلش گرفته اختیار خودشو داره ...

شاید تو این یه موردی که برا شما پیش اومده موضع مرد قوی تر باشه اما زندگی مردا ده برابر سخت تر از زناس

میگن عالیه کیف دنیارو میکنن یک ریش میذارن میرن سره کار پول دو برابر تر از زنا در میارن خرج میکنن کیف ...

بله حق باشماست خوک ها هم پرواز میکنن دلفین هام بال دارن

همین مازیار لرستانی ببین چی گفته در این مورد بعد بیا الکی حرف بزن

بله حق باشماست خوک ها هم پرواز میکنن دلفین هام بال دارن همین مازیار لرستانی ببین چی گفته در این مور ...

شما مردا پر ادا و پر توقعین درحالی ک ضعیف تر از زنا هستین همین سایت و بخون ببین زنا چ مشکلاتی دارن بعد میفهمی کسی ک میاد سایت زنانه و دنبال بهانس بری کمبوداش اصن مرد نیس دختر بچه ۲ سالس 

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ