2777
2789
عنوان

بورسیه آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترخالم نروژ فقط برای مادرش تونست دعوت نامه بفرسته خواهرش هر چقدر تلاش کردن نتونستند برن به هرح ...

نه اون رفته آمریکا یک شیفت درس میخونه یک شیفت تدریس میکنه همین الانم که رفت اگر ازدواج کنه میتونه همین اللن برای همه بفرسته اگرم ازدواج نکنه بعد 5 سال 

تا ۵ سال آره اما بعد۵ سال اول برای پدر و مادر خواهر و برادر شوهرم که رفت برای ماهم می‌فرسته انشالا&n ...

برای عروس که نمیتونه بفرسته

دختردایی شوهر من ۱۵ ساله ایندیانای امریکاست فقط پدرومادرش تا الان دو سه بار تونستن بهش سر بزنن

عروس و داماد مشمول دعوت نامه نیستن تا اونجایی که میدونم

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
برای عروس که نمیتونه بفرسته دختردایی شوهر من ۱۵ ساله ایندیانای امریکاست فقط پدرومادرش تا الان دو سه ...

آره نه برا شوهرم میگم شوهرم که بره بعد 5 سال برای ما میتونه بفرسته 

برای عروس که نمیتونه بفرسته دختردایی شوهر من ۱۵ ساله ایندیانای امریکاست فقط پدرومادرش تا الان دو سه ...

حتی خواهر و برادرم‌نیستن فقط خانواده درجه یک پدر مادر و همسر .... برادری ک ازدواج کرده درجه یک محسوب نمیشه

سآل هاس رفته ۲۰ ساله دلتو به این چیزا خوش نکن

نمیدونم والا حالا شوهرم خودش مهندس هست اون خواهرش که رفته قبلا گفت زبان بخون و اینا شوهرم زبانش را فشرده کامل کرده و اینا دیگه ببينم چی میشه توکل بر خدا 

حتی خواهر و برادرم‌نیستن فقط خانواده درجه یک پدر مادر و همسر .... برادری ک ازدواج کرده درجه یک محسوب ...

چرا عزیزم بورسیه تا بورسیه هم فرق داره ها اون اولی میتونه لازم هم نیست ۵ سال بشه اللن مامان باباش یکبار رفتم اومدن به ما هم گفت کارامون کنیم حالا اما دومی نه فرق داره باید ۵ سال بشه