2777
2789
عنوان

بورسیه آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 37 پست
تورویاهامم نمیتونم تصورکنم که یه روزی میرم امریکا .چون شدنی نیس برا من .انشالله ولی هرکی دلش میخواد ...

یچیزی بگم عزیز دلم من آنقدر این رو مامانم بهم خانواده ما خیلی خیلی صد برابر از خانواده شوهرم پولدار ترن من مادرم دبیر پدرم مهندس خانواده همسرم پدرشون دبیر مامان و بابای من خیلی پولدارتر پدر شوهرم هستن اما بچه های بابام که ما 2 خواهر و 2 برادر بودیم برادر هام شغل آزاد منو خواهرم دبیر اما خواهر شوهرم ٢ تاشون بورسیه آمریکا پسر هام شوهرم من مهندس اون دوتا هم پلیس و کارمند بانک ربطی به پول نداره اصلا واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو چمدونش برای ی دختر ۱۸ ساله جا داره؟🥲

دختر من آنقدر گریه کرد یک سری برای رفتن اون که چرا من نمیتونم برم باید منم بفرستین یک سری هم قراره برای رفتن این گریه کنه 

چجوری بورسیه گرفته؟توضیح میدید؟

اولی که رشته انسانی بوده رفته علوم سیاسی از همون دانشگاه برای مجلس و اینا مقاله طرح میکرد 1 سال پيش آمریکا مقاله هاش رو دیده و براش دعوت نامه فرستادن چند ماه پیش رفت 

دومی هم رشته تجربی پزشکی توی تهران آورد و رفت اونجا اونم مقاله طرح کرد و اینا آزمون دادن دیگه براشون ...

راه رفتن روخانواده شوهرت پیدا کردن شاید هرکسی نتونه پیدا کنه ویا نشه.انشالله شما هم به زودی برید وازاونجا براما کامنت بزارین تونی نی سایت وحتی پز بدید  

راه رفتن روخانواده شوهرت پیدا کردن شاید هرکسی نتونه پیدا کنه ویا نشه.انشالله شما هم به زودی برید واز ...

فدات بشم عزیزم ممنونم نه بابا پز هرکسی فقط برای برای خودشه حالا یک برای من پز بده پزش فقط برای خودشه هرکسی هم تو زندگیش تلاش کرده یا نشده یا نمی تونسته بشه