بچه ها کسی میتونه تفسیر کنه ؟دکتر گفت عفونت داری آنتی بیوتیک هم دادنیتروفورانتین هم داد اما چهار روزه خوردم هنوز خوب نشدم چیکار کنم؟😭😭همش احساس ادرار دارم اما میرم کم میاد درد و سوزش هم ندارم
عزیزم منم دقیقا همین بودم پونه دم کردم خوردم روزی یه فلاس پر میخوردم وکاملا خوب شدم چن روز پیش ازمایش دادم هیچ اثری از عفونت نبود هیچ قرصیم مصرف نکردم شمام امتحان کن
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم خوردم ولی روزی یه لیوان میگم نکنه قند گرفتم 😭 شما تفسیرشو میتونی انجام بدی من بنویسم ...
عزیزم عکس باز نمیشه
خب ازمایش دیابت هم بدید ک خیالتون راحت بشه
روزی یه لیوان کمه باید زیاد بخوری که کلا کلیه و مجرای ادرارتو شسشتو بده زیاد بخور ک تند تند دسشویی بری
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اینه جوابم عزیزم بیشتر از صد هزارColony count سه الی چهارWbc صفر الی یکrbc صفر الی یکEpithel ...
همون فقط عفونته خودتو بگیر ب پونه قول میدم خوب بشی