2777
2789
عنوان

جواب آزمایش کشت ادرار

463 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی می‌تونه تفسیر کنه ؟دکتر گفت عفونت داری آنتی بیوتیک هم دادنیتروفورانتین هم داد اما چهار روزه خوردم هنوز خوب نشدم چیکار کنم؟😭😭همش احساس ادرار دارم اما میرم کم میاد درد و سوزش هم ندارم

عزیزم منم دقیقا همین بودم پونه دم کردم خوردم روزی یه فلاس پر میخوردم وکاملا خوب شدم چن روز پیش ازمایش دادم هیچ اثری از عفونت نبود هیچ قرصیم مصرف نکردم شمام امتحان کن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

قرص انتی بیوتیک باید بین یک هفته تا ده روز استفاده کنی برای عفونت ادرار

داروهات که تموم شد بعد یه هفته برو آزمایش که ببینی هنوز عفونت داری یا نه؟

بعدم عزیزم مایعات و دمنوش پونه و آویشن هم خیلی عالیه برای عفونت ادراری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیقا همین بودم پونه دم کردم خوردم روزی یه فلاس پر میخوردم وکاملا خوب شدم چن روز پیش ازمای ...

ممنون عزیزم من میترسم دیابت باشه که اینجوری شدم😭پونه روزی ی لیوان میخورم فقط

جواب آزمایش عکسش نمیاد بنویسم شما میتونی تفسیر کنی؟

قرص انتی بیوتیک باید بین یک هفته تا ده روز استفاده کنی برای عفونت ادرار داروهات که تموم شد بعد یه ه ...

ممنونم عزیزم خوردم ولی روزی یه لیوان میگم نکنه قند گرفتم 😭

شما تفسیرشو میتونی انجام بدی من بنویسم اعدادشو؟عکس نمیاد

ممنونم عزیزم خوردم ولی روزی یه لیوان میگم نکنه قند گرفتم 😭 شما تفسیرشو میتونی انجام بدی من بنویسم ...

عزیزم عکس باز نمیشه

خب ازمایش دیابت هم بدید ک خیالتون راحت بشه

روزی یه لیوان کمه باید زیاد بخوری که کلا کلیه و مجرای ادرارتو شسشتو بده زیاد بخور ک تند تند دسشویی بری

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم عکس باز نمیشه خب ازمایش دیابت هم بدید ک خیالتون راحت بشه روزی یه لیوان کمه باید زیاد بخوری ک ...

اینه جوابم عزیزم

بیشتر از صد هزارColony count  
سه الی چهارWbc
صفر الی یکrbc
صفر الی یکEpithelial cell
1/025Specifice gravity

گلوکز منفی 

اینه جوابم عزیزم بیشتر از صد هزارColony count   سه الی چهارWbc صفر الی یکrbc صفر الی یکEpithel ...

همون فقط عفونته خودتو بگیر ب پونه قول میدم خوب بشی 

چشم عزیزم  عرقش هم میشه یا دم کرده فقط ؟

نمیدونم چون من فقط دم کرده خوردم 

ممنونم عزیزم خوردم ولی روزی یه لیوان میگم نکنه قند گرفتم 😭 شما تفسیرشو میتونی انجام بدی من بنویسم ...

تفسیرش که چیز خاصی نداره. عددشو میزنه. و نشون میده تاثیر کدوم آنتی بیوتیکا برات بیشتره و کدوما رو نباید استفاده کنی