2777
2789

برای خانوما . توفامیل دارین خانومی که شغل آزاد داشته باشه؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه

این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی میکنن😂

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی ...

تو فامیل ما کارمندان رنج ۱۵_۳۰ میگیرن

شغل آزاد چی خوبه برا خانوما بنظرتون؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
تقریبا بیستر شغلای ازاد بالای ۱۰ تومنه این کارمندیه ک بدبختا با ماهی ۱۰ تومن زیر خط فقر دارن زندگی ...

فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن .

همچین میگید این کارمند بدبخت والله اون کارمندا اوضاعشون از شغل ازادا بهتره .حداقلش اینه میدونن بیمه دارن و  هر ماه ی پولی براشون میاد و روزای تعطیل تعطیل هستن .

حالا ما ک کارمون ازاده ن درامد درست داریم . ن روز تعطیل . هر دقیقه سرو کله زدن با مردم ک ۴ تاش زبون نفهمم هستن وخیلی چیزای دیگ  وحتی شده دو سه ماه پول در نیاوردیم و آذوقه های خونه رو خوردیم و قرض گرفتیم گذروندیم 

تو فامیل ما کارمندان رنج ۱۵_۳۰ میگیرن شغل آزاد چی خوبه برا خانوما بنظرتون؟

اون چ کارمندیه ک ۳۰ میگیره؟؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن . &nbs ...

شغل همسرتون چیه؟

فکر میکنی . بخدا جای خیلی هاشون نیستی . شوهر من کارش آزاده . انقدر در نمیاره ک ملت فکر میکنن . &nbs ...

از شغل آزاد زیاد خبر ندارم ولی شوهرم و پدرم ک هر دو کارمند بودن ده یازده تومن حقوقشونه. خانوما هم از آقایون کمتر میگیرن تا جایی ک میدونم

اون چ کارمندیه ک ۳۰ میگیره؟؟

کارمندای بانک بعضیاشون که دیگه ۵۰ میگیرن به اضافه کلی وام کم بهره که میگیرن و اینور اونور زمین و ماشین می‌خرند دوتاشو تو فامیل داریم.