2777
2789
عنوان

چه شغل‌های آزادی هستند که بالا ۱۰ تومن درآمدشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست
شغل همسرتون چیه؟

کابینت کار . همه میگن نصف مبلغی ک میگیری سوده والله ک نیست . کل درامد شوهرم دست منه میدونم چقدر در میاره 

امااین کارا برای مناطقی ک خوب پول میدن خوبه .  ن مناطق ضعیف . هر کی مارو میبینه میگ چرا مینالید . میگیم چوب گرون شده . کرایه مغازه گرون شده . خدمات برش و..... گرون شده . نوار گرون شده . پیچ و..... گرون شده .... میگ تو ک نصف پولی ک میگیری سودته 

من 😑 والله چون تو منطقه ضعیفیم نرخ پایین میدیم باز مردم پول نمیدن و چونه میزنن  کل سودمون از هر کار ۳ تومن یا ۴ تومنه  ک اونم کارگر داریم ... باید باونم پول بدیم .  شاید باورت نشه پولی ک شوهرم میریزه تو حساب ۴ تومنه . چون همش میره 

کارمندای بانک بعضیاشون که دیگه ۵۰ میگیرن به اضافه کلی وام کم بهره که میگیرن و اینور اونور زمین و ماش ...

عزیزم😂😂

من در ی  خانواده کاملا کارمند چشم ب جهان گشودم

اون کارمند کدوم بانکه ک ۵۰ میگیره؟؟ لابد مدیر عامل بانکه؟؟

کارمندای بانک نهاااایتتتت ۲۰ ۲۰وخورده بگیرن

کارمندای نفت بله حقوقشون ب بالای ۳۰ میرسه

معلما نهااایتااا خیلی ک بگیرن ۲۰ تومنه اونم با سابقه کار بالا

نظامیا بین ۱۵ تا ۳۰ بستگی ب درجه اونی ک سرهنگی چیزیه ۳۰ میگیره درجه دارای نعمولی ۱۵ تومن اینطوریا

تازههه ما ی فامیل معلم داشتیم میگف با این سابقه کار و رتبه ام ۲۰ تو فیش حقوقیمه دریافتیم ۱۵

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابینت کار . همه میگن نصف مبلغی ک میگیری سوده والله ک نیست . کل درامد شوهرم دست منه میدونم چقدر در م ...

عزیزمم خدا کمکتون کنه..خب تغییر شغل بدین

بزنید تو کاری ک تو شهرتون بصرفه

مثلا سوپر مارکتی چیزی کالاهای اساسی همیشه مردم نباز دارن

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ای بابا😔💔

خود ما اگه درامد اسنپ نباشه از ده دوازدهم برج باید نون خشک بخوریم. بخدا ن اینکه بخام ادای بدبختا رو دربیارما واقعی دارم این حرفا رو میزنم. شوهرمم تماااااامممم همکاراش از همون جلوی در اداره اسنپ رو روشن میکنن ک مسافر ببرن. با این حال ک بهشون‌گفتن ک نباید توی تاکسی اینترنتی کار کنن😅

من کیک و شیرینی فروشی دارم ببین کار آزاد همه چی بستگی به خودت داره اگر تلاش کنی تبلیغ کنید و تخفیف بزاری مشتریت زیاد میشه اگر هم بشینی تو مغازه خب نه شاید کرایت هم در نیاد

سابقه و تجربه هم خیلی موثره

والله داداشم . باجناقش . پسر عموم کارمندن درامدشون بالای ۲۵ هست

کارمنند کجان؟

اصن ۲۰ تومن باشه چیه ۲۰ تومن تو این دوره زمونه

خود ما اگه درامد اسنپ نباشه از ده دوازدهم برج باید نون خشک بخوریم. بخدا ن اینکه بخام ادای بدبختا رو ...

😔انشالله خدا ب مالتون برکت بده عزیزم دیگ همه همینجورن و نیاز ب شغل. دوم دارن خدالعنت کن باعث  این گرونیارو

عزیزمم خدا کمکتون کنه..خب تغییر شغل بدین بزنید تو کاری ک تو شهرتون بصرفه مثلا سوپر مارکتی چیزی کال ...

تو محلمون قدم ب قدم سوپری هست . فروشگاه هست . مرغ فروشی . لباس فروشی و.... 

اوضاع اقتصادی برای شغل ازاد واقعا خرابه.

زنگ زدم  فامیلمون بنگاه املاک و ماشین داره میگم چ خبر از درامد میگ خیلی خرابه  کلا راکد هست  

کارای ازاد برا اونا ک با شرکت قرار دارن خوبه 

یا کابینت کارا ک با شرکت  ساختمونی قرار داد دارن.

یا اونا ک سیار هستن و بالاشهر کار میکنن  ی پیچ میبندن نقدن پول میدن 

اونوقت ما ۳ از کسی طلب داریم بهانه میارن پول نمیدن 

والله خودمم قصد دارم کارمون تغییر بدیم این بشه شغل دوم . منم برم سرکار . تو این مملکت هر کی بدوعه بازم تهش هیچیه

تو محلمون قدم ب قدم سوپری هست . فروشگاه هست . مرغ فروشی . لباس فروشی و....  اوضاع اقتصاد ...

میدونید واقعا هم نداری هس. خود من الان پنج ساله ازدواج کردم و خونه خریدم بازم پول تعویض کابینت رو نمیتونم جمع کنم هر چی وام میگیریم بازم یا ی سوراخ جدید باز میشه یا هزینه ها از اون مبلغ پولی ک ما داریم بالاتر میزنه. یا مثلا برادرشوهرم معلمه یادمه دو سال پیش خانومش پیله کرد بهش ک بیا ی ماشین با وام ازدواجمون برداریم راحت میتونست ی پراید هفتاد هشتاد تومنی خوب برداره اما ناز اورد. الان ن تنها هیچی نداره بلکه هر روز میشسنه حسرت همون ناز اوردناشو میخوره چون دیگه نمیتونه ماشین برداره

کارمنند کجان؟ اصن ۲۰ تومن باشه چیه ۲۰ تومن تو این دوره زمونه

عزیزم . یکیش حسابدار هست  بالغ بر ۳۰ درامدشه . ماشالله زندگیش عالیه .  فکر میکنید ۳۰ تومن پولی نیست . وقتی شما خونه داشته باشی ماشین داشته باشی . ماهی ۱۵ خرج خورد و خوراکت کنی . ۱۵ میمونه جهت سرمایه . 

یکیش کارمند بانک 

پسر داییم کارمند بانک فیشش دیدم درامدش ۲۰ بود 

پسر عموم کارمند ی شرکت هست درامدش ماهی ۲۵ هست . 

پسر عموم کارمند اموزش پرورشه رسمی معلم هستن حقوقش ۱۲ 

نوه عموم کارمند سپاهه  ... تدارکاتش  ماهی ۱۵ درامدشه 

ببین برخی از کارا درامد زاست  من الان خودم ی رنگ کار مو میشناسم ک درامدش ماهی ۴۰۰میلیون هست شایدم بیشتر حتی بخوای پیجش هم میدم .

من فقط اینو میگم خدا برا هر کس روزی معینی مقرر کرده برخی گنجشک روزی هستن  ... تا خدا هم نخواد درامدت اوکی نمیشه 

تو خونه میفروشی؟ چجور تبلیغ میکنی .؟ میشه بگی

نه گل گلی مغازه دارم تو دیوار مثلا اگهی میزنی شیرینی داغ با تخفیف عکسای خوب میاری مشتری میاد از مناطق دیگه شهر 

یک. مغازه کوچیک دارم سال 1400 با وام 30 ملیونی و وسایل دست دوم زدم تا الان بد نبوده خداروشکر