2777
2789

سلام عزیزانم چندساعت پیش این اومد روی پیجم و الان  دیگه وقتی واردش میشم میپره بیرون و میگه چند دقیقه دیگه بیا اما بازم می‌پره بیرون چکارکنم؟؟؟💔

چرا؟ چیکارکنم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دنیا مشکل منه یکم پیش تاپیک زدم

چرا اینجوری شده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

یک گزینه پایینش هست که می ری داخلش،اولش یک کد میده میگه وارد کن ببینم رباط نیستی،وارد میکنی بعد ایمیل میخواد ایمیلی که رو پیجت هست یا شماره تلفنت به واتساپ میفرسته یک کد،بعد وارد میکنی کد رو بعد میگه ممنونم فهمیدیم که رباط نیستی و حساب مال خودته

اینا رو نری کلا همش همین میاد

برمنم اومد حسابم کلا پرید دیگه نیست ۳ تا دیگم پیچ زدم باز میپره هعی کد میخواد رمز میخواد عکس میخواد فیلم میخواد ثابت کن ربات نیستی بازم میپره 

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید