2777
2789
عنوان

واقعا به پول حلال ایمان اوردم🥹

147 بازدید | 13 پست

من همسرم خیلی به خمسش مقیده،با اینکه میتونست با زیر میزی درامدش رو چند برابر کنه و هیچ مانعی براش نبود اما نگرفت

هر چیزی،هر چیزی تا حالا با پول همسرم گرفتم به شدت برکت داره

حتی مثلا حلقه ی انگشتری که برام کرفته بود توی دانشکاه از دستم افتاد،اصلا نمیدونستم کجا افتاده.....ولی یه نفر از توی محوطه پیداش کرده بود تحویلش داده بود

یا کوشیم رو گم کرده بودم یه معتاد کارتن خواب رفته بود تحویل داده بودبه گشت پلیس.....

واقعا از خساب کتابی که خدا برای این دنیا داره متعجبم🥹

خیلی واقعیه 

اگه پول حرام باشه عین دود میره هوا

تجربه داشتم

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نون حلال برکت میاره 

میگن مال حلال دوباره برمیگرده پیش صاحبش

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بله بله کاملا معتقدم کار همسر منم قبل اینکه بیاداداره شوند همین بود راحت حتی پیشنهاد دلار ماشین رایگان بهش دادن ولی هیچی نگرفت تا الان هرچی داریم الحمدالله با پول حلال بوده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

🩷خدا رو شکر

شماهم انشالله خدا به مال و جانتون خدا برکت و سلامتی ورزق فراوان  بده الهی امین خدایا شکرت 🤲🤲🤲

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم