2777
2789

جاریم با خانواده شوهرم مشکل داره و همه هم میدونن (تویه ساختمون زندگی میکنن )

یه موقع هایی میاد از اونا بدگویی میکنه من هم دوست ندارم خودمو وارد مسائل شون کنم هم اینکه شوهرم چون میدونه که جاریم با خانوادش زیاد خوب نیست و ازشون بد میگه بهم میگه باهاش رفت آمد نکن و سر سنگین باش یا راجب خانوادم حرفی میزنه جوابشو بده 

میگم خب چی بگم وقتی بیشتر حق با جاریمه 

نمیدونم چیکار کنم دیگه راجبشون بهم چیزی نگه 

تو فقط شنونده باش هیچی نگو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا باهاش همراهی نکنیاااااا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عه چه جالشما چیکار میکنی  من هی میگم زیاد به این چیزا اهمیت نده و برات مهم نباشه میگه ...

دقیقا منم همینو میگم.ازمنم خیلی کوچیک تره.من ۳۰ ام.اون ۲۲...اما خب وقتی میگم اهمیت نده اون میگه تو جای من نیسیی من بدبختی میکشم من سختی میکشم ..سختیای که کشیدم توی این سه سال، تو توی این ۱۲ سال نکشیدی..اما خب من آدمی نیسم از سختیام بگم و گرنه خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍
از این جمله ها استفاده کن  چی بگم والا  بازم خودت بهتر میدونی  زیاد خودتو درگیر نک ...

بیشتر وقتا میگم اتفاقا اما اون تا خودشو خالی نکنه دس برنمیداره تازه بعضی وقتا بهشون فحش هم میده و من بهم برمیخوره چون مادرشوهرم فامیل مونه اما روم نمیشه چیزی بهش بگم