2777
2789

سلام 

من ۲۲ سالمه و دانشجو‌ام

تازگیا با یکی از بستگان نزدیکمون دوست شدم که طرف قصدش ازدواجه و خیلی هم پسر خوبیه

هم اخلاقی تا اینجا که عالی بوده به شدت بهم احترام میزاره و قربون صدقه میره، دست و دلبازه هربار که باهم رفتیم بیرون برام گل و کادو خریده، از بچگی رو پای خودش بوده و شدیدااا ادم پخته و عاقلیه، موقعیت شغلیش و کارش بسیار خوبه و درامد بالایی داره

ولی من شرایط ازدواج رو ندارم بهش گفتم که من نمیخوام حالا حالاها ازدواج کنم و سنم هنوز خیلی کمه میخوام درسمو بخونم و سرکار برم و اگه تونستم چندسالی مهاجرت کنم و.... چندبار این موضوعات رو بهش گفتم که بیخیال بشه و بره چون دلم نمیخواد چندسال تو رابطه‌ای که تهش معلوم نیست عمرش رو حروم کنه

ولی با همه‌ی اینا اوکی بود گفت هروقت درست تموم شد میام خواستگاری، سرکار هم برو مهاجرت هم خواستی بکنی منم کارامو میکنم و میام باهات ولی نمیخوام از دستت بدم و....

ولی من علاوه بر چیزهایی که بالا گفتم یه سری مشکلات دیگه هم باهاش دارم که روم نمیشه بهش بگم چون فامیل نزدیکه 

اولا که ایشون ظاهر زیاد جذابی نداره و قدش هم یکم از من کوتاه تره

دوم اینکه خانواده هامون خیلی باهم فرق میکنن، نمیخوام مغرور و ازخودراضی باشم ولی خانواده ما واقعا سطحشون از اونا بالاتره نمیگم که ضعیفن و مشکل دارن اتفاقا ادمای خوبین ولی در یه سطح نیستیم و هم از لحاظ مالی هم جایگاه اجتماعی هم اعتقادی هم فرهنگی باهم فرق داریم

حالا مشکل من اینه که نمیدونم باید به این رابطه ادامه بدم یا تمومش کنم؟ مشکل اینجاست این دلایلم رو نمیتونم بهش بگم چون به غرورش برمیخوره از طرفی هم همش میگه مشکلی داریم باید با صحبت حلش کنیم و رابطه‌امون رو کم کم بسازیم نمیتونم براش بهونه‌ی الکی بیارم

از هیچکس هم نمیتونم مشورت بگیرم چون کسی نمیدونه ما باهم دوستیم و اگه خانواده من بفهمن خیلییی بد میشه

توروخدا شماها که تجربه دارین بهم بگین باید چیکار کنم، میترسم چندسال عمرمون رو تو رابطه بی نتیجه حروم کنیم اخرشم خانواده من نزارن ولی بهونه ای هم برای کات ندارم

ممکنه این اخلاقای خوبش بعد از چندوقت تموم بشه نه؟ اخه خیلی منطقی و پخته حرف میزنه و حس میکنم این رفتار های خوبش از روی ادا و به خاطر خوب جلوه نشون دادن خودش نیست

و منی که ارزوی همچین کسیو دارم حتی اگه بد بود😒

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آدم قد بلند باشه که خانوادش و خودش از نظر مالی و فرهنگی و ... بالاتر از شما باشه ولی بهت خیانت کنه و اخلاقش سگی باشه خوبه ؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

و منی که ارزوی همچین کسیو دارم حتی اگه بد بود😒

واقعا خودش پسر خوبیه خودمم از لحاظ میترسم دیگه همچین کسی گیرم نیاد ولی اخه واسه ازدواج بقیه موارد هم خیلی مهمن

شما که از اول شناخت خانوادگی داشتید چرا وارد رابطه شدی باهاش بیرون رفتی،بهتر تمومش کنی تا بیشتر بهش ...

خودمم میگم کاش از اول باهاش وارد رابطه نشده بودم ولی اون موقع فکرشم نمیکردم قصدش اینقدر جدی باشه

یه آدم قد بلند باشه که خانوادش و خودش از نظر مالی و فرهنگی و ... بالاتر از شما باشه ولی بهت خیانت کن ...

شما متاهلی؟

واسه‌ی ازدواج همه‌ی این موارد در کمار همدیگه خیلی مهمن 

قرار نیست اگه ایشون نشد حتما من برم با یه ادم خیانتکار ازدواج کنم ولی واسه‌ی ازدواج تاثیر خانواده هم به شدت مهمه

عزیزم اگر قصد ازدواج دارید واقعا یکم اینایی که گفتی دل آدم یجوری میشه برین پیش یک مشاوره کار بلد اون به هر دوستون میگه که به درد هم میخورین یا نه ولی این فاصله فرهنگی خیلی مشکله من داشتم اینو هفته یک پیش جدا شدم طلاق 

خدااااا
عزیزم اگر قصد ازدواج دارید واقعا یکم اینایی که گفتی دل آدم یجوری میشه برین پیش یک مشاوره کار بلد اون ...

اره متاسفانه خودمم خیلی دودلم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم از یه طرف خانواده و فرهنگ خیلی مهمه

از یه طرفم تاحالا چیز بدی از خودش ندیدم

اره متاسفانه خودمم خیلی دودلم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم از یه طرف خانواده و فرهنگ خیلی مهمهاز یه ط ...

ببین گلم من مذهبی بودن همسرم مشروب میخورد من تو محبت بزرگ شده بودم اون تو خونه ی ارواح  من قانع بودم اون زیاده خواه اینا رو در نظر بگیر همه چی اولش خوبه ولی بعد ها  نشون میده خودشو این فاصله

خدااااا
ببین گلم من مذهبی بودن همسرم مشروب میخورد من تو محبت بزرگ شده بودم اون تو خونه ی ارواح من قانع بودم ...

تفاوت فرهنگی ما اینقدر زیاد نیست فقط اونا یکم سنتی تر از ما هستن

ی سوال دوسش داری؟؟من از حرفات اینو برداشت کردم ک تو رودروایسی باهاشی درسته؟؟

اره یکم اخه تازه دوست شدیم و هر اتفاقی هم که بیوفته ما تا اخر عمر چشممون تو چشم همدیگه‌اس واسه همین نمیتونم با بهونه الکی ردش کنم

از طرفی هم نمیدونم که ایا واقعا باید ردش کنم یا ممکنه همچین پسر خوبی دیگه گیرم نیاد

از یه طرفم نمیدونم ویژگی های خوبش تا اخر همینجوری میمونن یا نه ممکنه بعد از چند وقت اون تفاوت ها بیشتر خودشو نشون بده

شما که میدونستی خانوادش اینه 

از اول نباید وارد رابطه میشدی باهاش 

این موضوع به کنار.

سنتون کم نیست برای تو رابطه جدی بودن 

کم کم دوسال میشه دوستی و جلسه هایی که خانواده ها میان و شاااید نامزدی ساده 

درمورد ظاهر مسئله مهمی هست تا حدووودی.اگر اصلا جذبش نمیشی و هیچ حس عاطفی و جنسی بهش نداری خوب نیست 

درمورد خانواده ها هم باید ببینی چه قدر تفاوت وجود داره و میتونی با این موضوع کنار بیای یا نه 

همیشه نمیشه همه چیز کنار هم اوکی باشه 

کمی تفاوت هم مشکلی ایجاد نمیکنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...