2777
2789
عنوان

جاریم میادپیشم از مادرشوهر وخواهرشوهرام بد میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

ولی خب سعی کن باهاش زیاد تنها نباشی..

اینکه میاد حرف اونا رو میزنه،یه جایی هم حرف شمارو میره میگه...کسی که حرف خودشو نگه نداره چطور میتونه حرف شمارو نگه داره؟.

من سعی میکنم وقتی باهاشم یکی هم باشه که به صحبت نرسه...

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم اما بعضی وقتا نمیشه یه چیزی میگه که اونا راجب من گفتن منم اعصابم خورد میشه 

منممم دقیقا همینممم...یه حرفی میزنه که بدتر دلمو از اونا سرد میکنه و رابطمو سخت میکنع

بیچاره چیکارکنه حالا یه درد ودل میکنه دیگه.من باشم بدم نمیاد. یادم باشه هیچوقت به جاریم‌هیچی‌نگم که ...

آخه بعضی وقتا چیزایی میگه که منم یه جوابی بدم 

یا اینکه کلا دوس ندارم که هر موقع میبینمش فقط غیبت اونارو بکنیم 

یه بار نشده که من ببینمش و حرف اونارو پیش نکشه

دقیقا منم همینو میگم.ازمنم خیلی کوچیک تره.من ۳۰ ام.اون ۲۲...اما خب وقتی میگم اهمیت نده اون میگه تو ج ...

اینم از من کوچیکتره 

و اینکه چون فامیل منه مادرشوهرم یه جورایی معذب میشم ازشون بد میگه 

اینم فکرمیکنه در حق من همیشه خوبی کردن و فقط به این داره بدی میشه اخلاق تند خودشو نمیبینه 

پس اومده میونه رو خراب کنه دو به هم زنی کنه بیشتر مراقب باش 

نمیدونم والا من که خیلی وقتا چیزی نمیگم 

اما آدمیزادیم دیگه نمیشه همیشه هم سکوت کرد بخاطر همین میترسم یه چیزی بگم پس فردا برام دردسر شه

ولی خب سعی کن باهاش زیاد تنها نباشی.. اینکه میاد حرف اونا رو میزنه،یه جایی هم حرف شمارو میره میگه.. ...

آره منم باید همینکارو کنم زیاد باهاش تنها نباشم 

البته تنهاهم که نباشیم باز زنگ میزنه میگه 

اینم از من کوچیکتره  و اینکه چون فامیل منه مادرشوهرم یه جورایی معذب میشم ازشون بد میگه  ...

همون فقد سعی کن باهاش تنها نمونی..یا تنها شدی تند تند حرفو عوض کنی...کم کم شروع کن که یهو ناجور نشه

آره منم باید همینکارو کنم زیاد باهاش تنها نباشم  البته تنهاهم که نباشیم باز زنگ میزنه میگه&nbs ...

من سر یه قضیه ای که باهام دعوا کردن بعدش شمارمو پاک کردن.شوهرمم گوشیمو شکست.الان ۵ ساله نمیدونن گوشی جدید خریدم.دیگه شمارمو ندادم بهشون..میگم گوشی ندارم.اینه که زنگ نمیزنن

آخه بعضی وقتا چیزایی میگه که منم یه جوابی بدم  یا اینکه کلا دوس ندارم که هر موقع میبینمش فقط غ ...

من شماره جاریمو ندارم نگرفتم ازش😂

هروقت خونه مادرشوهر ببینمش حرف میزنم اونم‌جلوی جمع

و بعدش خداحافظ تا بار بعدی

شماره داشتن خیلی بد

اصفهان نصف جهان...

آخه بعضی وقتا یه چیزی میگه که منم ازشون عصبی شم یه چیزی راجبشون بگم 

اصلا تو دامش نیفتیا 

ببین کسی که میاد پشت سر بقیه پیش تو حرف میزنه 

همینکارو پیش بقیه میکنه درباره تو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨