2777
2789
عنوان

رفتار مهمان و رفتار بچه مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم  معلومه دلت مهربونه از روی تجربه میگم چون پسرم شیطون بود روزی که آش محله رو میپزی ...

فداتشم گلم آش نذری نیس برای خودمونه دوتا از دوستامم هستن ک یکیش بارداره

خانومش یخرده سر ب هواس و پسرشم از شوهر مرحوم اولشه و الان تازه عروس ماس

بار اولم‌ک اومدن تا رسید گف زود شامو بیار ک بریم بیرون دور دور🙃

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
مسیرمون دوره متاسفانه اینجورنمیشه

من بودم اصلا نمیگفتم بهش حوصله داری !! بعدا خودت پشیمون میشی 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر شوهرش ک انتظار رفت و آمد داره دوس دارم بگم بیاد چنتا از دوستامم هستن دور هم باشیم ولی میترسم ر ...

خب دلش میخواد با زنش باید حرف بزنه خودشون مراقب بچشون بلشه وگرنه هل بده یه اتفاقی بیفته چی ...بتظرم از همین حالا زیاد نکنی رفت وامد رو براتون بهتره بعدا باعث دل شکستن میشه

عزیزانی که بچه دوسال و نیمه میگن بی ادب.عزیزای دل هنوز خیلی بچست و غیرقابل کنترل.این مادره که باید ب ...

بله درسته و منم از مادرش توقع دارم کنترل کنه حتی یک ثانیه هم براش وقت نمیزاره

میخواست سیم کولرو بکشه با پا محکم زد ب پسرش ک داد زد ک نکنننن در حالیک اولین بار بود همو میدیدیم بسیار راحت و بیخیال بودش

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
خب دلش میخواد با زنش باید حرف بزنه خودشون مراقب بچشون بلشه وگرنه هل بده یه اتفاقی بیفته چی ...بتظرم ...

آره درسته خودمم خیلی مصمم نیستم

از طرفیم زنداداش جاریم میشه وقتی شهرمون میریم جاریم خیلی احترام میزاره و چن بار سفارششونو کرده ک هواشونو داشته باش 

خدایا چیکارکنم 😂😬

فداتشم گلم آش نذری نیس برای خودمونه دوتا از دوستامم هستن ک یکیش بارداره خانومش یخرده سر ب هواس و پس ...

الهی☺ نوش جان 

خداخیرت بده که بفکرش هستی

همینکه تو این شرایط با وجود اذیتی بچه بازم بش محبت میکنی با ارزشه  وگرنه تو شرایط گل و بلبل که عادیه  ، اونم گویا ریلکسه 😄 بازم ریلکسی بهتر از عصبی یاحسود بودنه

احسنت به شما 

امیدوارم هم اون بچش آرام بشه هم  هر دو تون خوشبخت و خوش عاقبت بشید

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
مثل جاریم پسرش مشت میزد ب تی وی مادر شوهرم با لبخند ب پسرش نگا میکرد..

کلا عروس ما کاری به کار بچش نداره هرکاری بکنه بعضا اسمشو صدا میزنه ....بچه که اینجوری خودشم آسیب میبینه مادرشوهرت حتما عقل نداره ....انقدر بدم میاد حالا من تازه عروسی کرده بودم با بچه اش بردارشوهرم اومده بودن خنمون تو همسایگی هم بودیم با مادرشوهرم پسرش میگف رو مبل بپرم بابا اونم نیکف آره بپر بپر کن انگار از حسادتشون اومده بودن فقط خسارت بزنن که منم دیگه در خونمونو باز نذاشتم سرخود بیاد بچشون تو خونمون درم میزد پسرشون باز نمیکردم بیاد میگفتن منم میگفتم خواب بودم یا تشنیدم دیگه فهمیدن که نمیخوام بچشون تنها بیاد خونمون تموم شد رف والا فکر کنم تو یه سال کل خونمون رو از بین برده بودن...اینجور آدما مشکل دارن واقعا

بله درسته و منم از مادرش توقع دارم کنترل کنه حتی یک ثانیه هم براش وقت نمیزاره میخواست سیم کولرو بکش ...

وای ای خدا چه برخورد زشتی ..من حتم دارم این بچه کتک میخوره که زدن یادگرفته...دلم کباب شد ...

رابطه رو خیلی کم نگه دار.

منم با همکار همسرم رفتیم تو رفت و اومد.سه تابچه دارن ۶.۸.۹سال.وقتی میان کل خونه ام میره هوا.من اصلا هیچی روم نمیشه بگم..مادره هم هیییییچ اصلا دهنشو وانمیکنه.نمیدونم چطور میتونن...رابطه رو خیلی کم کردم خیلی

الهی☺ نوش جان  خداخیرت بده که بفکرش هستی همینکه تو این شرایط با وجود اذیتی بچه بازم بش محبت م ...

عزیزدلی😘😘

پست آخرمو بخونین

زنداداش جاریم میشه 😬

کلا عروس ما کاری به کار بچش نداره هرکاری بکنه بعضا اسمشو صدا میزنه ....بچه که اینجوری خودشم آسیب میب ...

خیلی سخته ادم رفت و آمد نکنه میگن خسیسه و این حرفا

رفت و آمدم کنه زندگی و اعصاب نابود میشه

آره درسته خودمم خیلی مصمم نیستم از طرفیم زنداداش جاریم میشه وقتی شهرمون میریم جاریم خیلی احترام میز ...

هیچی هواشونو داشته باش منظورش خونت زود زود دعوت کردن نیس که مثلا کمکی خواستن دریغ نکنین والسلام اولویتت بچه خودت باشه نه کس دیگه

عزیزدلی😘😘 پست آخرمو بخونین زنداداش جاریم میشه 😬

پس آش کشک خالته😄

اوه بعدش اون پستو خوندم که مادر با پا زدش

طفلک هم از محبت پدر محروم شده  هم مادر تربیت صحیح نداره حتما کم کتک نخورده طفل معصوم ...

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
وای ای خدا چه برخورد زشتی ..من حتم دارم این بچه کتک میخوره که زدن یادگرفته...دلم کباب شد ... رابطه ...

آره مادرش اصلا برخورو اجتماعی نداشت متاسفانه

ب محض ورود گف میشه شامو سریع بیاری بخوریم میخوایم بریم دور دور

تازه ماشین خریدن نمیدونم ذوق داشت یاچی

بعدم تا شام خوردن میوه و چای تعارف کردم نموند گف سهم مارو بزار تو پلاستیک میبریم بیرون میخوریم

کلا عروس ما کاری به کار بچش نداره هرکاری بکنه بعضا اسمشو صدا میزنه ....بچه که اینجوری خودشم آسیب میب ...

دقیقا بعضیا از حسادتشون،من از رفتار بچه تعجب نمیکنم..شیطون قبول، ولی مادر یا پدر چشون ک ب بچه ی خودشون چیزی نمیگن یا کنترلش نمیکنن..

یادمه دخترم ۱ساله بود موقع بله برون برادر شوهرم،چون نوپا بود وقتی رفتیم خونه ی عروس کل تایم من بغلش کرده بودم و ایستاده بودم..مبادا خراب کاری میکرد،، 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️