2777
2789
عنوان

رفتار مهمان و رفتار بچه مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 63 پست
هیچی هواشونو داشته باش منظورش خونت زود زود دعوت کردن نیس که مثلا کمکی خواستن دریغ نکنین والسلام اولو ...

ن منظورش رفت‌و آمد بود چون‌میگف از تنهایی درشون بیارین دوتا خونه ک بیشتر نیستین ک

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
آره مادرش اصلا برخورو اجتماعی نداشت متاسفانه ب محض ورود گف میشه شامو سریع بیاری بخوریم میخوایم بریم ...

چه رویی داشت😂😂

چای رو هم  واسش تو نایلون میریختی😂😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس آش کشک خالته😄 اوه بعدش اون پستو خوندم که مادر با پا زدش طفلک هم از محبت پدر محروم شده   ...

آره 

من ب بچه هیچ کاری ندارم حتی با پا زد بهش بغلش کردم گفتم دلت میاد این وروجکو میزنی دلش میخواد بغلش کنی ک بغل نمیکنی میزنیش اخه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
چه رویی داشت😂😂 چای رو هم  واسش تو نایلون میریختی😂😂😂😂

😂😂😂شوهرم کلا منصرف شد از رفت‌و آمد باهاشون

آره  من ب بچه هیچ کاری ندارم حتی با پا زد بهش بغلش کردم گفتم دلت میاد این وروجکو میزنی دلش میخ ...

گل گفتی عزیزم

دقیقا بچه محبت نیاز داره بلد نیس بگه

روانشناس کودک میگه  بچه محبت دریافت نکنه ، جلب توجه منفی میکنه

یعنی کار خطا میکنه که به هر قیمتی حتی کتک توجه شما بش جلب بشه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
گل گفتی عزیزم دقیقا بچه محبت نیاز داره بلد نیس بگه روانشناس کودک میگه  بچه محبت دریافت نکن ...

آره درسته من خودم تا حد ممکن با بچها و بچه ی خودم ب بهترین شیو رفتار میکنم و پسرم‌بشدت مهربونه و اصلا دعوایی و دس بزنی نیس 

اونا اومدن پسرم کلی ذوق کرد و رفت سمت پسرش ولی پسرش هول داد و داد کشید و کلی وسیله پرتاب میکرد ب درد دیوار 

منم حوصلم نمیکشه،،مخصوصا مهمانی ک پرو باشه و بچه اش فضول باشه والدینم کنترلش نکنن...

آره طبق نظراتتون پشیمون شدم از دعوت

میزارم اگ دعوتمون‌کردن آش درست میکنم براش میبرم ک رو دلم نمونه

آره درسته من خودم تا حد ممکن با بچها و بچه ی خودم ب بهترین شیو رفتار میکنم و پسرم‌بشدت مهربونه و اصل ...

میفهمم عزیزم منم حساسم به بچه.

بچه جاریم اولش اینطور بود ،مامانش کمی عصبی بود آخه و بی حوصله . 

کم کم بهتر شد شکرخدا

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
آره طبق نظراتتون پشیمون شدم از دعوت میزارم اگ دعوتمون‌کردن آش درست میکنم براش میبرم ک رو دلم نمونه

مهربون😘

میفهمم عزیزم منم حساسم به بچه. بچه جاریم اولش اینطور بود ،مامانش کمی عصبی بود آخه و بی حوصله .  ...

خدا همه بچهارو آرامش ببخشه و مادر با اعصاب بهشون بده

تصمیم گرفتم دعوتش نکنم اگ اونا دعوت کردن براش آش درست کنم ببرم

مهربون😘

عزیزدلی

اگ دعوت کنن نمیشه نریم چون بار اوله

اصلا با همچین ادمی. رفت و امد نکن انقدر کم کن تا بفهمه سا رفتارشو درشت کنه یا دیگه نیاد، یعضی زنا فقط زاییدنو بلدن  بچه انگار از زیر یوته عمل اومده تازه با این رفتارش یکی  دیگم میخاد پس بندازه، بچه نمیفهمه نداریم تمرین تکرار توضیح با بازی با حرف فقط صبر میخاد، من خودم دخترم دو سال و نه ماهشه، میگم به وسایل بزرگترا نباید دست بزنی میفهمه، یا چیزی یخاد جایی بریم میگه اجازه میدی، اصلا دعوایی نیست به شدت مهربونه و رئوف، هر جا میرسم میگه من نفسم سلام، با من دوست میشی بازی کنیم، بچه نیاز یه وقت و تربیت درست داره کمال همنشین در من اثر کرد میشه رفتار یچش رو بچه خودتم تاثیر میزاره گلم پس نرو نیا، بچش شیطونه اوکی دختر منم شیطونه اما میریم جایی یه ساک وسیله میبرم یه گوشه خونه براش میزارم میشینه ،دفتر نقاشی مداد رنگی، عروسک، خونه سازی؛ ماشین. وسایل خاله بازی ، تبلت، دیگه کاری به چیزای دیگه نداره مگر اجازه بدیم ، بهت گفت بده ببریم مگه نخورده بود خدا به دور چه بی ادب شوهرت حق داره خب اونم بار اول این رفتار ،ماشینم خریده باشه مگه ندید پدید بود ، اصلا نرو ترو خدا که خطریه من یه دوست داشتم عین همین بچش دست بچمو گاز گرفت نزدیک بود انگشت بچم کنده شه انقدر خون اومد گوشتش وا شده بود ، دیگه نرفتم و نیومدم کلا قطع ارتباط