2777
2789
عنوان

رفتار مهمان و رفتار بچه مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 63 پست
اگه یباره عب نداره هرشب هرشب میان بچرو خفت کن تو اتاق…😂

نه راهشون دوره نمیتونن هرشب بیان خداروشکر

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یطرف میگم دعوتش کنم برای آش رشته چون خودم اینجا باردار بودم درکش میکنم دلش هوس چیزی کنه از یطرف ...

دعوت نکن

بفرست براش ببرن یا بگو بیادببره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ارتباط خیلی خیلی کم ،بی ادبو 😒 بعدم‌خودتم ک‌میگی خیلی رکی خب بگو به ننه باباش🤔

اصلا باهاشون راحت نیستم و چون پسرعموی شوهرم برا شوهرم کارمیکنه و مرو خوبیم هس دلم نمیخواد برنجه ازمون و اینک چن بارغیر مستقیم گفتم باهج دوس باشین یا فلانی جان پسرتو بگیر تا سفره بندازم و اینا ولی انگار ن انگار

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
از یطرف میگم دعوتش کنم برای آش رشته چون خودم اینجا باردار بودم درکش میکنم دلش هوس چیزی کنه از یطرف ...

بهش نگو آش داری آخرش یه کاسه براش ببرین دم خونش

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
خب دعوتش نکن براش بریز تو قابلمه ببر بده از درخونشون بگو بارداری نخواستم تو زحمت بیفتی

بخاطر شوهرش ک انتظار رفت و آمد داره دوس دارم بگم بیاد چنتا از دوستامم هستن دور هم باشیم ولی میترسم رفت و آمدمون باعث دلخوری بشه

سلام عزیزم 

معلومه دلت مهربونه

از روی تجربه میگم چون پسرم شیطون بود

روزی که آش محله رو میپزی بهتره بخاطر اینکه سرت شلوغه دعوت نکنی ، اما آش واسش بفرست 

و گاهی رفت و آمد کنید اما بگید که بشینیم پیش بچه ها مواظبشون باشیم که متوجه بشه ..

اینا تازه از شهر دیگه اومدن اونجا پسرش با بچه های دیگه احتمالا بزن بزن داشته ، حالا کم کم آرام میشه

فقط لطفا به مامانه بگو :(  فلانی جان ، خیلی تو فکرتم نگران نی نی ات هستم پسرت بش صدمه نزنه ، از الان یکم تو خونه باش بازی هایی کنید که هیجانش تخلیه بشه و محبت کلامی و آغوشی بیشتر بش بدید تا آرامشش بیشتر بشه 

گاهی اسباب بازیاشو بندازید تو لگن آب  باشون بازی کنه ،آب آرامش میاره ،درقالب قصه  براش کارای خوب رو بگید و ... )

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
بهش نگو آش داری آخرش یه کاسه براش ببرین دم خونش

مسیرمون دوره متاسفانه اینجورنمیشه

عین عروس دومیه ماس....بنظرم رفت وامد نکنی بهتره خدایی نکرده اتفاقی برای بچت میفته 

مثل جاریم پسرش مشت میزد ب تی وی مادر شوهرم با لبخند ب پسرش نگا میکرد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

عزیزانی که بچه دوسال و نیمه میگن بی ادب.عزیزای دل هنوز خیلی بچست و غیرقابل کنترل.این مادره که باید بچه رو آروم نگه داره بیرون.من خودم دخترم دوسال و نیمست ولی بیرون که میرم اصلا نمیشینم مدام حواسم بهش هست .چون تو این سن شدید شیطون میشن