2777
2789
عنوان

رفتار مهمان و رفتار بچه مهمان

943 بازدید | 63 پست

خانوما ما تو شهر غریبیم و هیچ آشنایی پیشمون نیست تازگیا پسرعموی شوهرم خونشونو اوردن شهرما چن شب پیش برا اولین بار دعوتشون کردیم و اومدن

یه پسر دوسال و نیمه دارن ک بشدت شیطونه و دست بزن داره و مادرش اصلا کنترلش نمیکنه و در واقع بیشتر بهش میخنده

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مثال چن بار پسر یکسال و نیمه منو هول داد و پسرم گریه میکرد مادرش سرش تو گوشی بود گاهی نگاه میکرد و میخندید

منک پسرمو میاوردم و میگفتم خاله جان باهم دوس باشین بازی کنین مادرش میگف پسرم باهمه همینه😐

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

ارتباط خیلی خیلی کم ،بی ادبو 😒

بعدم‌خودتم ک‌میگی خیلی رکی خب بگو به ننه باباش🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

بعد شوهرش دوس داره رفت و آمد کنه مرد خوبی هم هس

اما شوهرم رفتار خانومشو ک دید خیلی میلی نشون نداد برای رفت و آمد بیشتر

حالا خانومش بارداره منم پنج شنبه میخوام آش محلمونو درست کنم‌

از یطرف میگم دعوتش کنم برای آش رشته

چون خودم اینجا باردار بودم درکش میکنم دلش هوس چیزی کنه

از یطرفم اصلا و ابدا پسرشو حتی بغل نمیکنه برا چن ثانیه ک خونه آرامش بگیره

ازینجور مامانا انقد بدم میاد ک حد نداره  از بچه داری فقط اوردنشو بلدن دیگ تربیتش رو کاری ندارن

۵ ماهه بارداره تازه

از یطرف میگم دعوتش کنم برای آش رشته چون خودم اینجا باردار بودم درکش میکنم دلش هوس چیزی کنه از یطرف ...

آش درست کن ببر دم درشون بده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔