2777
2789
عنوان

دوستان وارد ب بیمه تکمیلی بیان؟

33 بازدید | 5 پست

من از شرکت میخوام دربیام و پول قسط های بیمه تکمیلی رو تا سال بعد براشون ریختم الان من ترک کار بخورم بیمه تامین اجتماعی ندارم یعنی خودکار این بیمه تکمیلی حذف میشه برام؟ و ایا اگه حذف شد پولی ک برا بیمه تکمیلی دادم بهم برمیگردونه؟

فکر کنم تکمیلی ربطی به بیمه کارت نداره

اما اومدی بیرون بینه بیکاری بگیر که اون بینه هم قطع نشه وهم حقوق میگیری

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فکر کنم تکمیلی ربطی به بیمه کارت نداره اما اومدی بیرون بینه بیکاری بگیر که اون بینه هم قطع نشه وهم ...

بیمه بیکاری و مگه به ادم میدن چون خودم استعفا دادم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمه بیکاری و مگه به ادم میدن چون خودم استعفا دادم؟

به محل کارت بگو نامه بدن تعدیل نیرو عدم نیاز

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
بیمه بیکاری بگیرم بعدش میتونم جای دیگ کار کنم؟

آره تا یکسال یا دوسال بینه بیکاری تعلق میگیره وحتی جزو سابقه بازنشستگی هم حساب میشه

اگرم وسطش کار پیدا کردی که برو اما من باشم تا ماه آخرش استفاده میکنم😅