2777
2789

بیاین از احوالاتتون بگین دلم برای همتون تنگ شده 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست گلم میشه برای منم یه چله بگیرین منم صاحب بچه بشم؟؟؟

عزیز دلم حتما که میشی دیگه ختم نداریم ولی بهت بگم اکثر بچه ها که خیلی بودن الان بچه هاشون بزرگ شدن ان شاءالله شماهم به حاجت دلت برسی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام گلفام جان بیا از خودت بگو من تو گروهت بودم 

اومدم اومدم

سوینام  نمیتونم با اون کاربریم بیام رمز و گم کردم یادته ۲سال پیشم بهتگفتم اوضاع زندگیم بد شده ...

اره دقیقا یادمه بچه دارم شدی در اوج ناامیدی راستی مشکلت چی شد خداکنه حل شده باشه سر زندگیت باشی 

همیشه به یادتم کاش بیای باز دور هم جمع کنی گروه ختم بذاری

بارداری الان؟

اره دقیقا یادمه بچه دارم شدی در اوج ناامیدی راستی مشکلت چی شد خداکنه حل شده باشه سر زندگیت باشی  ...

سلام قربووون حافظه ت

آره خوبم با دعای شما 

بازم در اوج نا امیدی خدا دستم و گرفت و یهو همسرم خیلی خوب شد

اون کاربری سوینا ک نمیدونم چی شد

اون یکی هم که بعدش ساختم رمزش پیدا نمیکردم اسمش نینیجانه 

این و با یک دوست خیلی مطمئن شریکی داریم 

من فقط به یاد تو و اون آدمای خوب میام اینجا

اما خیلی بد شده یه مشت دور از جون بیکار و بچه سن ریختن اینجا

والا اقدام کردم مث اون موقع جلو جلو تیکر زدم خدا میدونه مث اون سال واقعی میشه یا کیکه🤭

تو بیا از خودت بگو عزیزم

راستی رمز اون کاربریمم پیدا کردم اگه با اون بهت میام دادم میگم منم

گلفام جان از ناناز چ خبر دختر دار شده بود

مالکوم مریم چی؟

امیدوارم همه خوب باشن

از خدا میخوام تو خیلی خوب باشی خیلی دلت پاکه

اون دوتا جنین فرشته هات و انتقال دادی؟

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
سلام قربووون حافظه ت آره خوبم با دعای شما  بازم در اوج نا امیدی خدا دستم و گرفت و یهو همسرم خ ...

خیلی خوشحالم که زندگیت روبراه شد منم اینجا نمیام دیگه اینم شانسی بود اومدم مالکوم که پسر داره زینب یادته اونم پسر داره خیلیا مامان شدن خداروشکر چقدر خوشحالم براهمتون منم دعا کنید یادتون به منم باشه یه مشکلی پیش اومده خدا رفعش کنه 

خیلی خوشحالم که زندگیت روبراه شد منم اینجا نمیام دیگه اینم شانسی بود اومدم مالکوم که پسر داره زینب ی ...

خدارو شکر

مطمئنم روزی تو از دنیا خوشحالی و آرامشه برای قلب مهربونت

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
خدارو شکر مطمئنم روزی تو از دنیا خوشحالی و آرامشه برای قلب مهربونت

قربونت برم عزیزم😘😘😘😘