2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه

124 بازدید | 6 پست

پسرم ۲۱ ماه و نیمش هست. همه حرفهامون میفهمه و خواسته هاشم خیلی خوب حتی به غریبه ها میفهمونه. و ازش کاری بخوایم بدون ایما و اشاره ما درست انجام میده. مثلا همیشه وسایل اشپزخونه یا کشوهای اتاق میاره تو پذیرایی، مثلا میگم فلاسک بزار تو کاورش ببر بزار سر جاش. حتی با چشم اشاره نمیکنم به فلاسک یا وسایل دیگه. درست و دقیق انجام میده با اینکه شلوغ و شیطونه. حافظه و تمرکز و هوشش هم خوبه یکبار ببینه یاد میگیره و بخاطر میسپره. انگشتش میزاره روی وسایل خونه و جزییاتشون و از من میخواد اسمشونو بگم. خیلی اینجوری به روش خودش سوال میکنه. برچسب میگیرم براش مثلا برچسب میوه ها یا حیوانات من یکبار اسمشونو میگم، بعد ازش بپرسم درست نشون میده، عکسها و جزییات کتاب هم همینطور  ازش بخوام کتابو باز میکنه اون صفحه رو پیدا میکنه و اون که خواستمو نشونم میده.

آب، شیر، جیز، هاپ، بع بع ، نه و اره میگه. قبلا بابا و مامان میگفت الان خیلی کمتر میگه. مولتی ویتامین چون اسهال میشه از یکسالگی ندادم. اهن مرتب دادم. 

خودم نگران نیستم اما اطرافیان خیلی میگن چرا حرف نمیزنه، مخصوصا خانواده شوهرم، خصوصا که پیش اونها همون چند تا کلمه هم اصلا دیگه نمیگه.

دکتر بردی؟ ولی،کلا اینو میدونم بچه با بچه خیلی فرق داره

و بعضی،بچه هادیرتر،حرف میزنن و راه میفتن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردی؟ ولی،کلا اینو میدونم بچه با بچه خیلی فرق داره و بعضی،بچه هادیرتر،حرف میزنن و راه میفتن

پسر من تولد یکسالگیش یادمه راحت راه میرفت، یازده ماهگی راه افتاد. گردن گرفتن و نشستنش هم جلوتر بود. چون همه چیو میفهمه نه دکتر نبردم. الان سرچ میکردم تا دو و نیم سالگی گفتار درمانی هم قبول نمیکنن

شرایط منم دقیقا مثل شما دختر من ۱۸ ماهشه فقط چن کلمه میگه

یادمه ۱۸ ماهگی ۱۵ کلمه میگفت، بعد کمتر شد. بهداشت ازم پرسیدن یادمه دقیق ۱۵ کلمه بلد بود.

چند روز پیش گفت آب بده، دو سه بار گفت انقدر خوشحال شدم اما دیگه ازش نشنیدم. گاهی یه کلمه جدید میگه اما دیگه ازش نمیشنویم. بریم، رفت، باشه، خرسی، انبه. اینا رو ازش شنیدم فقط یکبار.

به مو و مورچه و ماه میگه"ما". به الله و اکبر و نمازخوندن میگه اللا

پسر من تولد یکسالگیش یادمه راحت راه میرفت، یازده ماهگی راه افتاد. گردن گرفتن و نشستنش هم جلوتر بود. ...

پس ماشالله باهوش و سالم

نگران نباش

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم