پسرم ۲۱ ماه و نیمش هست. همه حرفهامون میفهمه و خواسته هاشم خیلی خوب حتی به غریبه ها میفهمونه. و ازش کاری بخوایم بدون ایما و اشاره ما درست انجام میده. مثلا همیشه وسایل اشپزخونه یا کشوهای اتاق میاره تو پذیرایی، مثلا میگم فلاسک بزار تو کاورش ببر بزار سر جاش. حتی با چشم اشاره نمیکنم به فلاسک یا وسایل دیگه. درست و دقیق انجام میده با اینکه شلوغ و شیطونه. حافظه و تمرکز و هوشش هم خوبه یکبار ببینه یاد میگیره و بخاطر میسپره. انگشتش میزاره روی وسایل خونه و جزییاتشون و از من میخواد اسمشونو بگم. خیلی اینجوری به روش خودش سوال میکنه. برچسب میگیرم براش مثلا برچسب میوه ها یا حیوانات من یکبار اسمشونو میگم، بعد ازش بپرسم درست نشون میده، عکسها و جزییات کتاب هم همینطور ازش بخوام کتابو باز میکنه اون صفحه رو پیدا میکنه و اون که خواستمو نشونم میده.
آب، شیر، جیز، هاپ، بع بع ، نه و اره میگه. قبلا بابا و مامان میگفت الان خیلی کمتر میگه. مولتی ویتامین چون اسهال میشه از یکسالگی ندادم. اهن مرتب دادم.
خودم نگران نیستم اما اطرافیان خیلی میگن چرا حرف نمیزنه، مخصوصا خانواده شوهرم، خصوصا که پیش اونها همون چند تا کلمه هم اصلا دیگه نمیگه.