2777
2789

یکی از دوستام ک قبلا دوستم بود خیلی حسودی می‌کرد همش خودشو باهام مقایسه میگرد سر اینکه پسرا بهم پیشنهاد می‌دن 

چرا هیچ کس به اون پیشنهاد نمیده چرا اون خواستگار نداره😐

منم میگفتم ولش کن ذاتش ک بد نیس حسودیش از سر کمبوداشه از خراب بودنش نیس دست خودش نیس هی درک و همدلی 

تا اینکه دیگه خیلی حرصم و درآورد با کاراش 

منم این کارو کردم 

یه کاری کردم بیشتر حرص بخوره هر کی بهم پیشنهاد می‌داد به گوشش می‌رسوندم 

یه پسر خیلی خفن و جذاب  تو دانشگاه بهم پیشنهاد داد منم کردم تو چشمش بیشتر حسودی کنه 

قشنگ دیدم واکنششو میخواست فقط فرار کنه 

حقشه حسود عقده ای 😏😐😐

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

البته من یادگرفتم دیگه خوشی هاپ و موفقیت هام به کسی نگم شاید یکی ناخواسته حسودی کرد 

ولی این دیگه داره بد ذاتی می‌کنه این که انقد حسودی می‌کنه بازم حسودی کنه نوش جونش

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

دخترا با پیشنهاد پسرا واسه هم کلاس میزارن

شگفتا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا با پیشنهاد پسرا واسه هم کلاس میزارنشگفتا

من به هیچ کس نمیگفتم ولی واسه این تعریف می‌کردم جای اینکه مث دوست راهنماییم گنه منو خراب می‌کرد تو چشم مردم 

منم حسادتش و بیشتر تحریک میکنم 

برانگیختن حسودی بقیه فقط باعث میشه بهت ضربه بزنند، دنیا خیلی کوچکتر از چیزیه که تصور میکنی

هیچ غلطی نمیتونه کنه چون قراره اتاقم باهاش عوض کنم کات کنم 

حالا برام خوشحال نمیشد هیچی میومد تو چشم بقیه خرابم می‌کرد 

چرا با همچین آدمی دوست موندی اصلا خوب جدا شو ازش

دوست ک نیستم از چشم افتاده منم چون روزای آخره تو اتاقیم برای اینک جو خراب نشه تظاهر به دوستی میکنم ولی حسودیشم تحریک میکنم تا بیشتر بسوزه حسود 💩💩

باهاش قطع ارتباط میکردی جای اینکارای بچگونه دبستانی هستین مگ کمی بزرگ شین و عاقلانه رفتارکنین

اره شاید کار عاقلانه نباشه ولی خب جور دیگه ای دلم خنک نمیشه واقعا وارد هر رابطه ای ک شدم این با حسودیاش خراب کرد 

اره شاید کار عاقلانه نباشه ولی خب جور دیگه ای دلم خنک نمیشه واقعا وارد هر رابطه ای ک شدم این با حسود ...

اشتباه ازخودته رک میگفتی حرفات و تموم میکردی دوستیتو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اشتباه ازخودته رک میگفتی حرفات و تموم میکردی دوستیتو

جو اتاق متشنج می‌شه بعد آدم بده من میشم چون نمیدونی این چقد تو اتاق ادای دخترای خوب و مظلوم در میاره 

جو اتاق متشنج می‌شه بعد آدم بده من میشم چون نمیدونی این چقد تو اتاق ادای دخترای خوب و مظلوم در میاره

عزیزم منم ازاین دوستای سمی داشتم بخاطرهمین میگم بهترین کار چیه ک بکنی یا میکردی ترفندشون همینه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم منم ازاین دوستای سمی داشتم بخاطرهمین میگم بهترین کار چیه ک بکنی یا میکردی ترفندشون همینه

اخرین امتحانش فرداس ایشالا هیچ وقت دیگه نبینمش