2777
2789

واقعا چرا؟ منی که این همه خوب و بد کردم حواسم جمع بود چرا خودمو بدبخت کردم؟ نونم نبود ابم نبود چرا خودمو بدبخت کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین بودم... همیشه میگفتم خانواده طرف خیلی مهمه... بدون اینکه از خانواده اش شناخت داشته باشم ازد ...

من خیلی خوب و بد کردم حواسم جمع بود نمی‌دونم چطور اینو انتخاب کردم همه بهم میگن تعجب میکنن

کاش من جای توبودم اسی. فقط همینومیتونم بگم😓 

لطفا کسی ازم جواب نخواد ممنونم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

✅درمان عصبانیت 

قسمت دوم 

کسی که غلبه صفرا دارد باید از مصرف غذاهاب با طبع گرم و خشک پرهیز کنید و همچنین از غذاهایی مثل چای، قهوه، نسکافه، ماست، تخم مرغ، غذاهای پخته شده در زود پز، غذاهای سرخ کردنی، انواع سس، رب، غذاهای پر حجم، آش رشته، ماکارونی، روغن زیاد، ادویه جات تند، آب یخ، نوشابه، شیرینی جات قنادی خوداری شود.

نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از آن، شیرینی‌های قنادی و مصنوعی، آجیل شور و گوشت گاو برای افرادی که دارای طبیعت گرم و خشک هستند، مضر است.

مصرف موز، خربزه، آناناس و طالبی برای افراد صفراوی مزاج ممنوع است و باید از مصرف آن خودداری کنند.

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه نام و لینک جایز میباشد⛔

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

✅درمان عصبانیت 

قسمت سوم 

خوردن مرکبات، سیب، هویج، انار، خیار، آلو، هندوانه، زرشک،کدو، ریواس، اسفناج، جو، لیموترش، تمرهندی، کاهو، روغن زیتون، پاچه گوسفند، سیب‌زمینی بخارپز، قارچ، بامیه، پیاز، برگه هلو، برگه زردآلو، مغز بادام خام تازه، برنج سفید با روغن‌زیتون، کدوحلوایی با نخودفرنگی، عدس، ماش، جو دوسر، مخمر آبجو و لیموعمانی برای افراد صفراوی مزاج بسیار مفید است.

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه نام و لینک جایز میباشد⛔

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

✅درمان عصبانیت 

قسمت چهارم 

بهترین درمان عصبانیت مختصر و مفید 

✅خوردن داروی صفرا بر(از عطاری معتبر)

✅خوردن سبزی خرفه(بسیار بسیار موثر)

✅خوردن سویق عدس

✅زیاد گفتن ذکر لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

✅قرآن خواندن(۵۰ آیه در شبانه روز 

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه ن✅درمان عصبانیت 

قسمت چهارم 

بهترین درمان عصبانیت مختصر و مفید 

✅خوردن داروی صفرا بر(از عطاری معتبر)

✅خوردن سبزی خرفه(بسیار بسیار موثر)

✅خوردن سویق عدس

✅زیاد گفتن ذکر لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

✅قرآن خواندن(۵۰ آیه در شبانه روز 

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه نام و لینک جایز میباشد⛔ام و لینک جایز میباشد⛔

شوهری که کنترل خشم نداره بدرد زندگی نمیخوره

عزیزم شوهر من تا چندین ساااال به شدت عصبی و پرخاشگر بود.وقتی عصبانی میشد دیگه هیچی حالیش نمیشد...هر راهی رو امتحان کردم.ولی به این نتیجه رسیدم از همه بیشتر سکوت جواب میده..وقتی داغ می‌کنه هیییچی نمی‌گم تا خودشو خالی کنه..بعدش سرسنگینی میشم باهاش خودش خجالت میکشه از حرفها و کارهایی که کرده...الان نسبت به اوایل خیییییلی کمتر عصبانی میشه.