2777
2789

خانوما من یه هفته پیش سونو دادم امروز رفتم آزمایش غربال بدم گفتن باید باهم میدادی الان ممکنه گواب پس و پیش بشه.دکترم میدونست یه هفته قبل سونو دادم با این وجود گفت برو‌ غربالگری هم بده

الان خیلی نگرانم همچین اتفاقی بیفته و‌دکترم بنویسه برا امینو یا سلفری کسی هزینشو میدونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ هنوز سیزده هفته نشدی دوباره سونو بده.مگ میشه نگه تو یه روز بایدانجام داد.الانم اگ عدد ان تی زیر دو هس نگران نباش ازمایشت خوب میشه .

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
اگ هنوز سیزده هفته نشدی دوباره سونو بده.مگ میشه نگه تو یه روز بایدانجام داد.الانم اگ عدد ان تی زیر د ...

غربالگری دومم هست.

سونو آنومالی دادم نرمال بود همه چی گذاشتم یه هفته دیگه که وقت دکترم بود ببرم جوابشو دکترم گفت بندناف بچت تک شریانی هست باید آزمایش هم میدادی برو امروز آزمایش بده.

رفتم آزمایشگاه گفتن ممکنه گواب پس و‌پیش بشه.

چرا اینقدر تفاوت قیمت.دوستم سه روز پیش رفت انجام بده گفتن نه و نیم

من دوماه پیش انجام دادم لابد باز گرون شده😕ولی بستگی داره دکترت چقدر ازت بگیره بعدم یه چیز دیگه هس من که رفتم گفت ۳تومن بده جواب اولیه رو۳روز دیگه بهت میگیم گفتم جواب اولیه نمیخام شاید دوستت واسه جواب اولیم پول داده

غربالگری دومم هست. سونو آنومالی دادم نرمال بود همه چی گذاشتم یه هفته دیگه که وقت دکترم بود ببرم جوا ...

انومالی سونو ازمایشش فاصله ببوفته طوری نیس ان تی نباید فاصله بیوفته

نه بنده خدا دوستم وقتی قیمتو شنید انجام نداد.نه و نیم چه خبره اخه

مشکلش چی بوده؟

اره منم دیگه نتونسم ۳تومن بدم واسه جواب اولیه گفتم ۲هفته صبر میکنم جواب قطعی بیاد خیلی گرونه همون بهتر انجام نداد بعد ازمایشم کلی استرس داره ادم 

انومالی سونو ازمایشش فاصله ببوفته طوری نیس ان تی نباید فاصله بیوفته

واقعا؟

خیلی نگران شدم.گفتم چطور ممکنه دکترم گفته برو آزمایش بده ولی آزمایشگاه بهم گفت جوابش پس و پیش میشه.

یه هفته فاصله افتاده

واقعا؟ خیلی نگران شدم.گفتم چطور ممکنه دکترم گفته برو آزمایش بده ولی آزمایشگاه بهم گفت جوابش پس و پی ...

اره عزیزم واسه ان تی باید سونو انجام دادی نهایتا ۲۴بعدش ازمایش انجام بدی ولی انومالی اینجوری نیس معمولا دکترا ازمایشو سونو رو باهم دیگه نمیگن اصن