2777
2789
عنوان

آلرژي شديد و ige بالا در آزمايش

13917 بازدید | 34 پست

كسي تجربه داره؟ 

اگر خيلي بالا باشه خطرناكه؟ 

وقت گرفتم يك ماه ديگه مركز طبي البته مونته لوكاست ميخوره 

تا اون موقع بمونه خطرناك نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلرژي تنفسيه  با مصرف مونته لوكاست و اسپري حل ميشه اما جواب آزمايش امروز آلرژي شديد بود

عزیزم منم آلرژی تنفسی شدید دارم و چند ساله مونته لوکاست ، فکسوفنادین، ی قرص دیگه و اسپری بودفورم استفاده میکنم، چیزیم نشده دکترم گفت مصرف کن، قبلش خبر داشتی از آلرژیت؟ 

عزیزم منم آلرژی تنفسی شدید دارم و چند ساله مونته لوکاست ، فکسوفنادین، ی قرص دیگه و اسپری بودفورم است ...

خودم نيستم دخترمه 

شما تست دادين هم تست ige 

هم تست آلرژي؟

عزیزم منم آلرژی تنفسی شدید دارم و چند ساله مونته لوکاست ، فکسوفنادین، ی قرص دیگه و اسپری بودفورم است ...

اين تسته نگرانم كرده 

گفت براي بچه ها تا ٢٠٠ حداكثر 

اما دخترم ٤٠٠ شده 

خودم نيستم دخترمه  شما تست دادين هم تست ige  هم تست آلرژي؟

تست اسپیرومتری رو میگی؟ همون که ی دستگاه می‌ذاره تو دهن تنفس کنیم؟

من اون تستو دادم، عکس از ریه و سر گرفتم، مشخص شد که ریه هام سالمه و آلرژی ارثی دارم که واسه من خیلی شدید و تنفسی بروز کرده

فقط حواست باشه داروشو باید به وقت بخوره، وگرنه اثرشو اونجور

که باید نشون نمیده

فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه خیلی استرس داری برو ی سوالی کن حتما

دارو رو میخوره درد داره؟ یا حالت ضعف و اضطراب؟

تست اسپیرومتری رو میگی؟ همون که ی دستگاه می‌ذاره تو دهن تنفس کنیم؟ من اون تستو دادم، عکس از ریه و س ...

نه تست serom ige كه توي آزمايش خون هست تست سيستم ايمني بدن و... 

تست آلرژي هم نميدونم نداديم هنوز همون يك ماه ديگه خوني پوستي شنيدم تنفسي نميدونم هست يا نه 

داروشو سر وقت ميدم مشكلي نداره 

اين عدده خيلي استرس بهم داده 

ويزيت آنلاينا هم همشون توي واتساپه منم ندارم واتساپ فيلتره ديگه كار نميكنه 

ارثیه منتهی واسه من شدید بروز کرده  بقیه فقط عطسه و آبریزش بینی میگیرن دکتر به من گفت ریه ها ...

واقعااا 

همين مونته لوكاست طولاني مدت ضرر نداره؟ 

حتما مرتب آزمايش بده 

خانواده هم از سمت من هم شوهرم آلرژي دارن اكثرا 

واي يعني ميمونه اين آلرژي براي هميشه