2777
2789
عنوان

آلرژي شديد و ige بالا در آزمايش

| مشاهده متن کامل بحث + 13939 بازدید | 34 پست
اين تسته نگرانم كرده  گفت براي بچه ها تا ٢٠٠ حداكثر  اما دخترم ٤٠٠ شده

انشاءالله حال دخترت خوب خوب بشه عزیزم❤️

اگه میتونی ی سوالی کن ببین تا اونموقع که یک ماه میگذره مشکلی داره یا نه، استرس خودتم از بین می‌ره 

درکش میکنم که چقدر اذیت میشه💔

اینا رو همیشه در نظر بگیر، هیچوقت نذار بدنش و سرش زیاد خیس بمونه، سشوار رو واسه ی عده میگن زیاد استفاده نکنن، تو هوای سرد تا میتونی کمر به بالاشو بپوشون،همیشهههه گرم بمونه حتی تو خونه، خیلی بهش کمک می‌کنه خیلی، جلوی باد کولر نشینه، البته برعکس عمل نکنی بیش از حد گرم نگهش داری، حتی غذای گرم و نوشیدنی گرم هم بهش حس خوبی میده، بهش یاد بده اگه سرفه داره مدام، سرفه های آروم کنه که هم راحت بشه هم با سرفه های محکم مداوم ریه هاش زخم نشه

آلرژی ی مشکلیه که همیشه باید رعایت بشه و اگه رعایت بشه واقعا اون شخص اذیت نمیشه ولی تا زمانی که رعایت نشه عذابش میده

أين عدد بالا و آنافيلاسكي رو ديدم توي گوگل فكرم خراب شده 

گوگل رو ول کن 

منم هر وقت نگا میکردم ناامید میشدم 

گوگل هر چیزی که هست رو میگه، ی انسان که همه مشکلات اون بیماری رو با هم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا  همين مونته لوكاست طولاني مدت ضرر نداره؟  حتما مرتب آزمايش بده  خانواده هم ...

چشم این آزمایشی هم که گفتی میدم

نه دکتر من گفت مصرف کن مشکلی نداره

خب دختر شما هم اگه ارثیه احتمالا باهاشه فعلا، نمی‌دونم درمان داره یا نه، ولی تا زمانی که نکاتی که گفتم رعایت بشه دخترت هیچ فرقیییی با بقیه نداره، حتی اذیت هم نمیشه، مصرف داروهایی که دکتر بده تا زمانی که تعیین می‌کنه و رعایت شیوه زندگیش، این نکات رو براش ی عادت تو زندگیش کن، من الان اصلاااا حتی متوجه نمیشم که آلرژی دارم چه برسه درد بکشم

گوگل رو ول کن  منم هر وقت نگا میکردم ناامید میشدم  گوگل هر چیزی که هست رو میگه، ی انسان ...

عزيزدلم قربونت برم واقعا ممنون

حتما همه ي اينارو رعايت ميكنم 

خيلي لطف كردي  

انشاالله شما هم كاملا خوب بشي 

ديگه هيچ وقت آلرژي نداشته باشي 

نيازي به هيچ دارويي هم نداشته باشي

چشم این آزمایشی هم که گفتی میدم نه دکتر من گفت مصرف کن مشکلی نداره خب دختر شما هم اگه ارثیه احتمال ...

خداروشكر 

نميدوني از مهر پارسال كه مدارس شروع شد چي كشيدم

مرتب مريض بود تشخيص آلرژي ندادن يا سرماخورده بود يا لوزه ورم كرده يا ريه و گلو عفونت كرده و... نميدونم اونام از آلرژي بود يا نه 

أما تابستونو خوب بود 

خيالم راحت بود كه آزمايشش ناباورانه اينطوري شد 

عزيزدلم قربونت برم واقعا ممنون حتما همه ي اينارو رعايت ميكنم   خيلي لطف كردي   ان ...

فدات شم وظیفه م بود

انشالله هر چند که اصلا دیگه متوجهش نیستم با تغییر شیوه زندگیم🤭❤️

خداروشكر  نميدوني از مهر پارسال كه مدارس شروع شد چي كشيدم مرتب مريض بود تشخيص آلرژي ندادن يا ...

آره دقیقا منم با همچین علائمی شروع شد

دمای اتاقی که توش می‌خوابه رو در حدی نگهدار که حالش خوبه و رضایت داره، اتاق من تو خونه مون هیچکس تحمل موندن داخلشو نداره ولی مناسب خودمه کاملا 

چند سالشه دختر گلت؟

آره دقیقا منم با همچین علائمی شروع شد دمای اتاقی که توش می‌خوابه رو در حدی نگهدار که حالش خوبه و رض ...

چقدر خوب 

هشت سال و نيم 

باور كن تا قبل از مدارس سالي يه بار نهايتا دوبار سرما خوردگي خيلي خفيف داشت 

يهو نميدونم چي شد 

استرس شروع مدارس داره منو ميكشه

چقدر خوب  هشت سال و نيم  باور كن تا قبل از مدارس سالي يه بار نهايتا دوبار سرما خوردگي خي ...

سنش کمه ی خورده زمان می‌بره به این نتیجه برسه که همیشه باید مراقب باشه

مدرسه هم که می‌ره خودش سرما نخوره، دوستاش سرماش میدن، بنظرم همیشه ماسک همراهش بذار اگه دید کسی تو کلاس سرما خورد استفاده کنه، چون بقیه معمولا رعایت نمیکنن، و اینکه این داروها ی مقدار بدن رو ضعیف میکنن، واسه همین بیماری رو راحتتر از بقیه میگیره

سنش کمه ی خورده زمان می‌بره به این نتیجه برسه که همیشه باید مراقب باشه مدرسه هم که می‌ره خودش سرما ...

دقيقااااا 

گل گفتي يه پا دكتري به خدا 

قربونت برم حتما عزيزم 

لطفتو هيچ وقت فراموش نميكنم 

نميدوني چقدر استرس داشتم كلي آروم شدم 

قربونت خواهش میکنم❤️❤️ خداروشکر آروم شدی آرزوی سلامتی واسه عزیز دردونه ت🙏

فدات بشم مهربون 

آرزوي سلامتي و خوشبختي و بهترينهارو براي خودت و عزيزانت دارم عزيزززم❤️😘