2777
2789
عنوان

شوهرم شکایت منو به خانوادش میکنه سر اینکه دیر آماده شدم بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 40 پست
حتی تو این وضعیت😔

تقصیر تویه ک بعد هربار زدنش زود اشتی کردی حتما طوری جلوه دادی ک زود یادت میره برات عادیه نمیخوام بگم از خونه قهر کن برو همون ک تو خونه ای سرد باهاش برخورد کن بعدم طوری باهاش حرف نزن ک اونقدرم عصبی بشه دست روت بلند کنه عادی ولی ناراحت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی نفهمه که

یه بچه اس تا یه شوهر 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
تقصیر تویه ک بعد هربار زدنش زود اشتی کردی حتما طوری جلوه دادی ک زود یادت میره برات عادیه نمیخوام بگم ...

از کجا میدونی زود آشتی کردم حتی یه بارش ده روز خونه بابام بودم  بعد هم یهو فهمیدم حاملم دیگه هیچ کاری از دستم برنیومد

از کجا میدونی زود آشتی کردم حتی یه بارش ده روز خونه بابام. بود بعد هم یهو فهمیدم حاملم دیگه هیچ کاری ...

باید قبل اینکه شوهرت برسه ، خودت رو آماده میکردی مثلا آرایش میخواستی بکنی یا لباست رو انتخاب کنی و.. و بعد میرفتی وسیله جمع کردن که شوهرت می دید داری وقت برای جمع کردن وسیله میزاری .

ولی درکل ناراحت نشیا شوهر بیشعوری داری .

منم خونه پدرم بودم ، پدرم خوب بود و هچی نمیگفت ولی دیر آماده میشدم داداشم شر به پا میکرد .

ولی الان خداروشکر شوهرم رعایت میکنه ، البته خودم چون اخلاق خودم رو میدونم یک ساعت قبل مهمانی بلند میشم به آماده شدن

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چطوری جداشم یه سال نشده ازدواج کردم حامله هم هستم

همون موقع که زد باید جدا می شدی الانم برین به هیکل خودشو خانوادش سرتربیتش زد شکایت کن ابروشون ببر تاحستب کار دسش بیاد

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم