2777
2789

ما با مادرشوهرم اینا قرار داشتیم که امروز بریم ویلاشون شب بمونیم نیتمون شب دور هم بودن بود شوهرم به من زنگ زد عصر گفت تا نیم ساعت دیگه آماده باش میام بریم بعد منم تا وسایل جمع کنم آماده بشم طول کشید وقتی اومد آماده نبودم اومد دعوا انداخت که لیاقت یه لباس عوض کردن و حاضر شدن رو نداری چرا اینقدر آرومی من واقعا قبلا خیلی سریع بودم الان حاملم چیکار کنم خلاصه گفتم که باشه من که آماده نیستم خودت برو نمیام گفت نخیر باید بیای برنامه هامونو به هم نزن خلاصه وقتی رسیدیم اینجا شروع کرد از من به همه گفت منم خیلی ناراحت شدم الانم رفته نشسته بیرون با داداشش حرف میزنه انگار من نیستم اصلا آدم حساب نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مرد جماعت رو باید همیشه منتظر گذاشت،باز قربون شوهر خودم که طفلی همیشه منتظر آماده شدن من میمونه و هیچی نمیگه،باید بهش میگفتی عقل کل خانوما همه باید وسیله جمع کنن هم خودشون آماده بشن ربات که نیستن

همونجا میگفتی بیا دوتا هندونه ببینم به شکمت ببینم به همون سرعتی که الان حرکت میکنی بازم میتونی حرکت کنی 

تازه دوتا هندونس بچه نیست حساس باشه و کلی باید دقت کنی 

همونجا تو جمعم میگفتی تقصیر منه که بچه تورو حاملم و بار شیشه دارم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کلا مرد جماعت رو باید همیشه منتظر گذاشت،باز قربون شوهر خودم که طفلی همیشه منتظر آماده شدن من میمونه ...

فقط یه بار منتظر مونده کم مونده بکشه کلا همه چی باید جوری باشه که این میخواد 

بعدشم از زن حامله نباید خدایی انتظار داشت،من خودم باردارم ولی شوهرم بی نهایت رعایت میکنه،چون میدونه سخته واسم سریع کار کنم و‌ آماده بشم و واقعا کمک میکنه،خدایی زنای حامله واقعا گناه دارن الان که خودم باردارم اینو بیشتر میفهمم

همونجا میگفتی بیا دوتا هندونه ببینم به شکمت ببینم به همون سرعتی که الان حرکت میکنی بازم میتونی حرکت ...

یه انتظار هایی داره که از آدم های عادی ندارن 

کاش واقعا حامله نبودم 

بعدشم از زن حامله نباید خدایی انتظار داشت،من خودم باردارم ولی شوهرم بی نهایت رعایت میکنه،چون میدونه ...

نه این هیچ کمکی نمیکنه و همه چی باید منظم باشه انتظار هاش سر جاشه اینا به کنار اخلاق خوبی هم نداره