2777
2789
عنوان

چجوری صدای حسرت مغزم خاموش کنم؟

86 بازدید | 8 پست

عاقا من در گذشته به موقعیت های خوبی داشته ام که یه تنه تر زدم به همشون الان چند سالی گذشته هنوز تو فکرشون الانم هیچ کاری دستم نیست چیکار کنم مغزم خفه شه؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دردتم . مدتی هست همه ی این گند زدن ها دارن جلو چشمم رژه میرن و کلا به هم ریختم و رومم نمیشه  ...

دقیقاااا انگار هر چی تو چیزای دیگه خوب باشی بازم اون حسرتها همه جا باهاته . هر کی رو توی اون موقعیتی که از دستش دادی می بینی داغ دلت تازه میشه

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
 طبق شرایط اون موقع فکر کردی تصمیمی که میگیری درسته، پس تو مقصر نیستی ،عقاید همه ادما سال به سا ...

آره دقیقا درست میگین. کاش اون موقع یک نفر سفت و سخت راهنماییم می‌کرد.  حتی بزرگتر ها هم یه جورایی ولم کردن که این منو آزار میده

حتما برو مشاوره تا کمکت کنه قضیه رو برای خودت بیشتر روشن کنی به عمقش فکر کنی شناخت و طرز فکرت رو اصلاح کنی قدرت تحمل و توانایی حل مسئلت رو ارتقا بدی و بعد راهکارهایی پیدا کنی و در پی بازسازی زندگیت باشی

دقیقاااا انگار هر چی تو چیزای دیگه خوب باشی بازم اون حسرتها همه جا باهاته . هر کی رو توی اون موقعیتی ...

واقعا همین طوره ، من ک مطمئنم این حسرت ها دیگه جبران هم نمیشن برام و تا آخر عمر فقط باید بسوزم بخاطر بی عقلی خودم