2777
2789
عنوان

شماره دادم بهش

309 بازدید | 22 پست

گفتم   یکی هس هی نگا میکنع هی نخ میده ولی شماره نمیده   شماره دادم بهش البته خودم ن یکی ع دوستام داد هنو ن زنگ زده ن پیام 😐😑😂 طرف اسکول بود منم اسکول تر از اون

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

سلاااام اسکووول

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂 بخوادم بزنه همون روز نمیزنه که  هول باژیه

ع یعنی نا امید نشم هنو جا داره اسکولیم نشون داده بشه 🤣😂

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ

حالا قراره ناز کنه باید صبر می کردی خودش بده

۲۰ روزهههه هی نگا میکنه حرف میزنه هیچ غلطی نمیکنه گفتم شاید فلجه خودم ی حرکتی بزنم 😂

ع یعنی نا امید نشم هنو جا داره اسکولیم نشون داده بشه 🤣😂

شاید دوستت یهو‌شماره خودشو بهش داده باشه 😶😂

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
دوستت بهش شماره داد گفت برو مخشو بزن 😐

ن منو نشون داده با انگشت گفته شماره منه دوستامم مثل خودم شیش میزنن

شاید دوستت یهو‌شماره خودشو بهش داده باشه 😶😂

داری  ناامیدم میکنی ک نکن مسلمون گریم میگیره😂🤣

داری  ناامیدم میکنی ک نکن مسلمون گریم میگیره😂🤣

ههیی خوب‌بالاخره باید به اینجاهم‌فکر میکردی اکثر دوستا حسودن‌ از کجا معلوم‌دوستت از قبل روش کراش نبوده😐😂 اینجوری‌قضیه خیلی دارک‌میشه

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
 ۲۰ روزهههه هی نگا میکنه حرف میزنه هیچ غلطی نمیکنه گفتم شاید فلجه خودم ی حرکتی بزنم 😂

حالا پیامم بده ادعاش تموم نمیشه که آره تو شماره دادی تو دلت خاست

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده

از من به تو نصیحت ، هیچوقت شخصیت خودتو واسه هیچ پسری تا این حد پایین نیار ، 

هیچوقت با پسرایی که دهنشون بوی شیر میده وارد رابطه نشو ، احساساتتو نگهدار واسه یه مرد واقعی که قصدش ازدواجه ن واسه آدمای دو هزاری

مراقب قلب و روحت باش که مثل من ضرر نکنی 

ههیی خوب‌بالاخره باید به اینجاهم‌فکر میکردی اکثر دوستا حسودن‌ از کجا معلوم‌دوستت از قبل روش کراش نبو ...

ن   بابا مطمعنم اونا ولی ترسوندیم تا تو هستی نیاز ب دشمن ندارم مرسی ک هستی 😂😂

حالا پیامم بده ادعاش تموم نمیشه که آره تو شماره دادی تو دلت خاست

اره  الان داشتم بهش فک میکردم