من اگه چفت باشه تو دستم حس خفگی میکنم باید حتما بزرگ باشه
ولی خاله ام بر عکسه باید چفت دستش باشه
مامانم براش فرقی نمیکنه
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلا شماره ۱ داشتم خیلی چفت بود اذیت بودم قشنگم نبود الان ۲ گرفتم راحتن حالا یه کم جا ب جا میشن صدا میدن ولی بهتره از شماره یک که دستم خیلی اذیت بود
پس قشنگیش چی میشه؟ به نظرت کیپ باشه قشنگتره یا ازاد باش
قشنگی به کیپ آآزد بودن ربط نداره به مدل دست و رنگ پوست ربط داره یه النگو میبینی تو دست یکی اصلا جلوه نداره تو دست یکی دیگه هزار برابر جلوه داره و به مدل النگو هم مربوطه
البته این نظر منه
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕