2777
2789
عنوان

شوهرتون تاحالا راجع به طلاهاتون بهتون پیشنهاد داده

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
شوهرت چون غیرت داره بنظر من خیلی بی غیریتیه مرد بگه طلاهات هست اونم وقتی کادو بده

اره واقعا ته بی غیرتی هست چشم به طلای همسرت داشته باشی 

مرتیکه بی عار 

ببخشیدا اسی 

شوهرم هم برج زهرمار هست اما کلا به غرورش بر میخوره حتی بگه مشکل دارم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا ته بی غیرتی هست چشم به طلای همسرت داشته باشی  مرتیکه بی عار  ببخشیدا اسی  ...

از شدت عصبانیتم گفتم به طلاهایی ک یک روز بهم کادو دادی چشم نداشته باش چون خیلی منت سرم گذاشتی اینو برات خریدم اینو برات خریدم گفتم طلاهای تو نیست طلاهای خودمه قراره هم طلا بدم هم سرم داد بزنی نمی‌خوام بدم اصلا گفت نده تو کی پشت من بودی گفتم خیلی بیشعوری اینارو کادو دادی آلان میگه برای جفتمونه هم میگی پس اندازه خب اون روزا حداقل منتشو سرم نمیزاشتی هم میگفتی برای خودم هم خریدم آدم به عنوان کادو از طرف شوهرم نگاه نمی‌کرد کاری ندارم ولی صدرخمت به اون ک کادو پول ده حتی صد تومن ولی چشم نداره بخدا 

از شدت عصبانیتم گفتم به طلاهایی ک یک روز بهم کادو دادی چشم نداشته باش چون خیلی منت سرم گذاشتی اینو ب ...

این شوهرت خیلی دیگه بی عرضه هست ک عوض کار تلاش ک زمانی جلو خانومش ضایع نشه میگه طلاهات رو بده بفروشم 😐 

خو مرتیکه از همون اول نمی‌دادی 

و متنفرم ازتون دسته آدم هایی ک سر هرچی منت میزارن

این شوهرت خیلی دیگه بی عرضه هست ک عوض کار تلاش ک زمانی جلو خانومش ضایع نشه میگه طلاهات رو بده بفروشم ...

واقعا نشسته بود آخه فیلم میدید بی خیاله بخدا یک هفته دارم بهش میگم چرا نشستی چرا نمیری دنبال وام هات گفت خبری نیست گفتم قرارع معجزه بشه تا آخر هفته پول برات بیاد از آسمون نگو آقا دل خوش بوده به همین طلاها منم گفتم بگو چرا اینقدر بی خیالی گفت خب طلا کم آوردیم هست پس اندازه برای جفتمونه گفتم حالا شد پس اندازمون 

گفتم چشم نداشته باش این نمیشه هم طلا بدم هم سرم داد بزنی بگی کم آوردم طلاهای تو هست به قول شما اونم با داد بیداد بگه بهم بعضی مردا با تن آروم هم رو ندارن بگن این حرفارو این باوقاحت داد میزنه میگه کم آوردم طلاهات هست 

واقعا نشسته بود آخه فیلم میدید بی خیاله بخدا یک هفته دارم بهش میگم چرا نشستی چرا نمیری دنبال وام هات ...

ولش بابا 

اصلأ نده 

بزار با گوه خوری بره دنبال کاراش 

اینقدر دنبال لقمه آماده نباشه 

متنفرم از آدم بی مسئولیت 

ولش بابا  اصلأ نده  بزار با گوه خوری بره دنبال کاراش  اینقدر دنبال لقمه آماده نباش ...

نمیدونم داره اذیتم میکنه یا واقعی میگه ولی خب با حرفاش اذیت میشم حتی اگر واقعا نفروشه 

نمیدونم داره اذیتم میکنه یا واقعی میگه ولی خب با حرفاش اذیت میشم حتی اگر واقعا نفروشه 

راستی اسی مگه چند گرم طلا داری ک گیر داده بهش 

من طلا درکل دوست ندارم اما خانواده شوهرم برا عقد خریدن یه سرویس طلا ۵۴ گرم 

و ۱۳ النگو هم ۸۵ گرم 

بجز طلا های خودم ک داشتم 

ب نظرت اگه اینارو بفروشم میتونم چیکار کنم باهاش 

طوری ک کسی هم نفهمه 

نمیتونم حست رو زیاد درک کنم  اما ریلکس باش  سعی کن تو اون رو حرص بدی

می‌دونی توقع داره مثلا بگم طلاهایی ک خریدی بیا بگیر برام اصلا نخواستم اونم بگه بده نمیخوایمش اصلا چ بهتر 

نمیدونم چطور حرصش بدم ولی اگر یکروزی بفروشه بعدش خیلی تو سرش میزنم ک خیلی بی عرض ای خیلی بی پولی طوری ک تا آخر عمرش پشیمون بشه از کارش 

می‌دونی توقع داره مثلا بگم طلاهایی ک خریدی بیا بگیر برام اصلا نخواستم اونم بگه بده نمیخوایمش اصلا چ ...

اوووو اینو باش چه خوش اشتها 

اگه ۲ بار جلو چند نفر تیکه بنداری بهش به گوه خوری میفته

راستی اسی مگه چند گرم طلا داری ک گیر داده بهش  من طلا درکل دوست ندارم اما خانواده شوهرم برا عق ...

منم ی جورایی اندازه شما دارم اما خب به چشم نمیاد زیاد 

چون می‌دونی طلا موقع فروش خیلی ضرر داره اجرت هم داره متاسفانه 

ماشبن بخر اگر دوست داری زمین خونه گ دیگه نمیشه نگر اندازه اون قیمت طلا دربیاد واقعا زمین خیلی خوبه 

منم ی جورایی اندازه شما دارم اما خب به چشم نمیاد زیاد  چون می‌دونی طلا موقع فروش خیلی ضرر داره ...

خب من عقدم طلا هارو نمی‌ندازم 

اگه بخوام بفروشم هم بد ازدواج مگه اونم 

بدون اجازه شوهرم 

زمین ک برا عقد بهم هدیه دادن همینجوری هست 

اما اگه میشد باهاش یه کاری راه انداخت بازم خوب بود 

ولی خب از اون سمت فکر نکنم اجازه بده کار کنم 

اوووو اینو باش چه خوش اشتها  اگه ۲ بار جلو چند نفر تیکه بنداری بهش به گوه خوری میفته

شوهرم من خیلی بی غیریته 

من جاریم اومده بود خونمون به روم آورده بود خونتون پارکینگ نداره چرا اخی گفتم به همه پارکینگ ندادن امتیازی بوده آخه گفت نمیشه بیرون سقف بزنید دربیارید 

به شوهرم گفتم خیلی ناراحت شدم اینو گفت ولی چون زندگیش از من سره به روی من آورد خونه ما پارکینگ داره اما شما نه گفت ولش کن عقده ای هست تو چقدر دهن بینی 

سر همون دیگه دلم نمیخواد باهاشون رفت امد کنم قطعش کردم چون بدم میاد وقتی همچین چیزی بهش بگم انقدر بی تفاوت باشه حداقل از اون بد بگه به من نگه تو دهن بینی چقدر 

دیگه نه ما میریم خونشون نه اونا میان تا باشه دیگه زر نزن چ شوهرم چ اون