2777
2789
عنوان

شوهرتون تاحالا راجع به طلاهاتون بهتون پیشنهاد داده

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
شوهرم من خیلی بی غیریته  من جاریم اومده بود خونمون به روم آورده بود خونتون پارکینگ نداره چرا ا ...

ببین جاری تو هم گوه خوری کرد 

ولی شوهرت هم قرار نیست از ترس این ک پیشرفت های دیگران رو نبینی با همه قطع رابطه کنه 

سعی کنه بجاش کار تلاش کنه 

ببخشید اسی اما سال شوهرت چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت میزاره یفروشی؟

ببین چطور بگم 

من از لحاظ مادی اوکی هستم 

۲۴ سالش هست اما خونه ماشین زمین همه هستا 

اما من تو این شهر غریب یه سرگرمی می‌خوام 

میگه طلاها مال خودته اما نمیزارم بفروشی کار کنی بگن عروس خانواده ...... داره کار می‌کنه از نداری 

درک نمیکنه منو 

ببین چطور بگم  من از لحاظ مادی اوکی هستم  ۲۴ سالش هست اما خونه ماشین زمین همه هستا  ...

ی. چیزی بگم تو هنوز نرفتی سر زندگیت مردا ها زیر سقف بری صد و هشتاد درجه حرفاشون عوض میشه 

وقتی بهت گفته نمیزازم بفروشی یعنی خودش هم نظر داده و برای بعد از عید تو زندگی میخواد همین حرفای شوهر منو بزنه 

عزیزم دیر نکرده عین من نباش این روزا حرفاشو ی جاذ بنویس پس فردا بدونه اینارو گفته یا ضبط کن بگو برای چی نو زندگی بفروشیم در چ صورتی بفروشیم 

ببین چطور بگم  من از لحاظ مادی اوکی هستم  ۲۴ سالش هست اما خونه ماشین زمین همه هستا  ...

بهتر فکر کردی کار کنی قدرتو می‌دونی ببخشید وقت خودتو خسته نکن به جای کار کردن کار زدن این چیزا یا برو دانشگاه با کلاس خصوصی حوصله داریا کار چیه مرذ همیشه به پولت نظر داره 

ی. چیزی بگم تو هنوز نرفتی سر زندگیت مردا ها زیر سقف بری صد و هشتاد درجه حرفاشون عوض میشه  وقتی ...

بزار اینو بهت بگم 

درسته حرفات اما این مدلی نیست شوهرم 

یعنی خانوادگی این مدلی نیستن 

خیلی بدش میاد بگن همسرش اینجوری بوده یا بخاطرش طلا فروخته 

چطور بهت. بگم دوست داره اسم رسم خانوادگیشون حفظ بشه تو طایفه خودش 

نمی‌دونم از چه راهی ولی اینقدر داره ک چشم به این ۲۰۰ گرم طلا نداشته باشه 

بهتر فکر کردی کار کنی قدرتو می‌دونی ببخشید وقت خودتو خسته نکن به جای کار کردن کار زدن این چیزا یا بر ...

من ۱۷ هستم و عقد 

فعلا مونده درسم تموم بشه 

تو تاپیک های قبل هم گفتم مشکلم رو ک دارم سروکله میزنم باهاش 

وای آبجی کاش دغدغه من این طلا ها بود 

من راهی ک این پولا میان رو نمیدونم

مامان شماهم مثل مامان من گاهی وقتا حرفاش آتیش میزنه ادمو ولی خب حقیقته خیلی دردناکه ولی من کلا آدمی ...

مامانا همینن ،ما نباید اهمیت بدیم ، حساس نباش ، اینجوری بهش نگو ،تلخی ایجاد میشه ، بخدا من ۹۰ درصد فامیلا و دوست و اشنا ،طلای زنشون فروختن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
امشب بخاطر قرض ماشین میگفت طلاهای تو هست منم ناراحت شدم شوهر شما خودش می‌گفت یا شما میگفتی 

خودش مستقیم نمیگفت.ولی یه بار من گفتم اونم رو هوا گرفت.دیگه ولکن نبود.همش میگفت🙄