2777
2789
عنوان

شوهرتون تاحالا راجع به طلاهاتون بهتون پیشنهاد داده

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست

به خاطر تربیت گذشتشونه.تو بعضی خانواده ها طلا رو میگن پس انداز.مردا هم سریع میگن طلاهات هست.منم طلا فروختیم خونه خریدیم.اصلا خانواده همسرم خودشون مرتب میگفتن چرا زنت طلاهاشو نمیفروشه.خیلی بد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار بار طلا دادم شوهرم فروخته ،دوباره خریده ،دوباره دادم بهش فروخته  خب چیه مگه ،ناراحت ...

خودش گفته تاحالا بهتون ؟

من ناراحتم اینه شوهرم خیلی میگه خودش پیشنهاد میده 

منم گفتم طلا خیلی برات مهمه برو همه رو بفروش خیالت راحت باشه گفت باشه صبح میبرم میفروشم 

حالم بهم میخوره می‌دونی چرا چون اون موقع ها برام عزیز بود خیلی هم با ذوق میداد نمی‌دونستم برای دل خودم خریذه ک چنددوقت ی بار هم توروم‌ برگرده بگه 

به خاطر تربیت گذشتشونه.تو بعضی خانواده ها طلا رو میگن پس انداز.مردا هم سریع میگن طلاهات هست.منم طلا ...

امشب بخاطر قرض ماشین میگفت طلاهای تو هست منم ناراحت شدم شوهر شما خودش می‌گفت یا شما میگفتی 

وام قرارع بگیره وب خیلی بی خیاله منم گفتم چرا نمیری دنبالش امشب داد بدی سر من زد گفت بده خیلی ناراحت ...

طلا همینش بده ،مردا تازگیا اکثرشون اینجوری شدن،ایشالا وامش جور شه ،من یکی از خواستگارام غیر مستقیم میخواست بدونه چقدر پس انداز و طلا دارم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

تو این چندماهه نزدیک ۲۰۰ میلیون طلا فروختم البته به میل خودم  تو این چندسال بارها طلا فروختم ب ...

امشب خیلی از حرفاش حرصم گرفت گفتم کاشکی حداقل اون موقع ها منت سرم نمیزاشتی ک طلا برات خریدم اینو رفتم برات خریدم شوهر من خیلی پرو و بی جنم هست 

خودش گفته تاحالا بهتون ؟ من ناراحتم اینه شوهرم خیلی میگه خودش پیشنهاد میده  منم گفتم طلا خیلی ...

آره خودش میگفت ،طلاهات بده بفروشم ،منم میدادم میگفتم پول دستت اومد باید بخری

اگه مرد خوبیه خب بده بفروشه چی میشه مگه ،طلا قرار نیست با عمرمون شریک باشه که 

بعدشم احتمالا دیده تو حساسی رو طلا داره ،اذیتت میکنه 

جاریم حتی حلقه ش هم فروخت ،دوباره خریدن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خودش گفته تاحالا بهتون ؟ من ناراحتم اینه شوهرم خیلی میگه خودش پیشنهاد میده  منم گفتم طلا خیلی ...

آره این مدلی خیلی ناراحت کننده اس شوهر من هروقت طلافروختم که خودش خریده بوده کلی ازم عذرخواهی کرده و قول داده بهترشو بخره 

ولی یادمه بعداز ازدواج دعوا کردیم بدهکار بودیم با دعوا گفت باید سرویس عروسی رو بدی بفروشم انقدر بدم آمده بود ازش چون لحن حرف زدنش طلبکاری بود 

بعدش خودم پولامو جمع میکردم طلا میخریدم 

چندسال بعدش خودش نزدیک ۲۰۰ م طلا خرید پول میخواست خودم بهش گفتم بفروش البته انسری ناراحت شد و عذرخواهی کرد

آره خودش میگفت ،طلاهات بده بفروشم ،منم میدادم میگفتم پول دستت اومد باید بخری اگه مرد خوبیه خب بد ...

شوهرم من زیر آبی هم زیاد می‌ره پول داشته باشه نمیگه جسم میگه احتمال داره طلا هم بگیره ببره قایم کنه ولی پول خودش استفاده کنه یکبار بایامینا بهش ربغ سکه کادو دادن بعد النگو برای من از خواهرش قرض کرد خریده بود رفته بود کادو بابامو داد به خواهرش خیلی ناراحت شدم و شناختمش 

چون کادو پدرم بود بهش گفتم گفت مجبور شدم منم گفتم حداقل می‌رفتی پولش میکردی بهش میدادی نه ربع بدی بهش برای همین برام اگر هم یکروزی بدم خودم باید باشم بفروشه جلوم پولشو بده اونا چون خیلی دیگه خوشبحال هم شوهرم هم اونا میشه هم اینکه بدم میاد جلوم طلا طلا کنه هم قایمکی پولشو  ب روم نیاره 

شوهرم من زیر آبی هم زیاد می‌ره پول داشته باشه نمیگه جسم میگه احتمال داره طلا هم بگیره ببره قایم کنه ...

شوهل منم بهم نمیگه چقدر پول داره ،😒، 

خب اون که آره باید باهاش بریر، منم باهاش میرفتم طلا فروشی ،وزن میکردیم ،بعد فاکتورش نگه میداشتم ،بعدا پول دستش میومد می رفتیم میخریدیم 

ولی مامانم هی میگه خاک تو سرت اون واسه تو طلا نمیخره واسه خودشه 😂منم میگم خب داره برا زندگیمون زحمت میکشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
شوهل منم بهم نمیگه چقدر پول داره ،😒،  خب اون که آره باید باهاش بریر، منم باهاش میرفتم طلا فرو ...

مامان شماهم مثل مامان من گاهی وقتا حرفاش آتیش میزنه ادمو ولی خب حقیقته خیلی دردناکه ولی من کلا آدمی هستم ک اگر شوهرم طلا هم جلوم هی بگه حرفشو اگر روزی بفروشیم خیلی بعدا عین خودش به روش میارم ک بدبخت بی پول گشنه ای ک طلای منو فروختی یا اون طلا از اول برای خودت مهم بود 

وام قرارع بگیره وب خیلی بی خیاله منم گفتم چرا نمیری دنبالش امشب داد بدی سر من زد گفت بده خیلی ناراحت ...

بنظرم مردا فق برا خودشون میخرن ب اسم هدیه میدن ب خانما من خوب کردم رفتم ماشین خریدم فروختم همه رو😂🤌🏻

شوهر منم تا جایی کم و کسری میاره ،اول میاد سراغ طلاهام.سرویس عروسیمو دو ماه بعد عروسی فروخت.بعد ها حتی طلاهایی که از پس اندازم بود هم فروخت. اولا با میل و رغبت طلامو میدادم که مشکلش حل بشه و به قولش اعتماد میکردم ولی تا دوباره بخره چندین سال طول می‌کشید .وقتی هم خرید چند ماه بیشتر ندارمش چون آقا باز جایی مشکل مالی پیدا می‌کنه.اگه برای فروشش مقاومت بکنم یه جوری مخمو میزنه که بازم بارضایت تقدیم میکنم😄چون دلشو ندارم بخاطر مشکل مالی و چک استرس و ناراحتی داشته باشه