پسرم چهارسالشه امروز با یه چکش پلاستیکی اسباب بازی زد توی تلویزیون وقتی روشنش کردم دیدم تلویزیون شده پر از خط
منم برای اولین بار خیلی محکم یه توسری بهش زدم😭😭تلویزیون که دیگه بدزد نمیخوره ولی خیلی ناراحتم هرچی گریه میکنم بخاطر کتک پسرم خالی نمیشم بدجور زدم که رفت پشت گریه مامانم به دادش رسید😭😭😭
در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه اصلا دورش نمیرفت که بخوام به فکرش بیفتم خیلی ناراحتم بیست میلیون ضرر کردم پسرمم همچنین کتکی خورد😓😓
در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
پسر منم زد تو تلوزیون یه خط افتاد یکی دوهفته بعد دیدم نیستش
راست میگی؟؟
ولی این معلومه اسکرین شکسته مث شیشه جلو ماشین ک میشکنه پخش میشه
منم پسرم خیلی سمت تلوزیون میرفت آخر میز رو جمع کردیم تلویزیون رو زدیم به دیوار
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
حق داری ناراحت باشی چون کار خیلی خیلی اشتباهی کردی طفلک فقط چهارسالشه اصلا متوجه کاری که کرده نیست
وای کاش بمیرم دارم از عذاب وجدان میمیرم😭😭
منم پسرم خیلی سمت تلوزیون میرفت آخر میز رو جمع کردیم تلویزیون رو زدیم به دیوار
کاش منم همینکار کرده بودم همه میگم قضا بلا بوده ولی من میدونم بی احتیاطی از جانب ما بوده