2777
2789

پر از حسرت پر از بی پولی دلم هزاااار تا چیز میخواد ولی مجبورم سکوت کنم و فقط نگاشون کنم 😭 

امروز با خالم رفتیم دکتر تو مسیر برگشت اتفاقی یه کفش ۲۵۰ هزار تومنی دیدم گفتم با یارانه ام بگیرم بعد از یه عالمه دو دلی گفتم ولش کن بگیرم بعد اومدم خونه ببین چی شد 

خواهرم سه سال کوچکتره ازم جلو خاله های دیگم و مامانبزرگم می‌گفت چرا خریدیو مامان اون یارانه رو گذاشته بود تا آخر ماه و فقرو نگاه نکردی و ... بعد اومد کفش خودشو آورد که ببینید من کفشم پاره پوره شده دلم خواسته بخرم ولی بخاطر بی پولی فقط تو بازار نگاه کردم . اینقدر حالم بد شد که حد نداره اومدیم خونه هر دومون مثل گاو گریه کردیم اون بخاطر اینکه من کفش خریدم اون نخریده ، منم بخاطر زندگیم دیگه چقدر این حسرتامو تحمل کنم شلوارم شالم پرز پرز شده دلم میخواد بمیرم راحت بشم خوشبحال اونایی که مردن الان تو قبرن 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرت ربطی نداره ولی اگه یارانه هر کی مال خودشه اونم خودش میدونه بره بخره 

نه تو خونه ما یارانه هر کس مال خودش نیست همش خرج خونست من برای بار اول گفتم از حقم استفاده کنم 

والا چی بگم ، خدا کمک هممون کنه

آره واقعا فقط خودشه که می‌تونه کمک کنه 💔😔 ولی منکه احساس میکنم منو اصلا نمی‌بینه 

مدرسه ات تموم شده؟ درس میخونی؟

آره همین امسال تموم شد و دیشب نتایج کنکورم اومد وحشتناک خراب کرده بودم نمیدونم پشت کنکور بمونم یا نه کلا این روزا خیلی فشار روم میاد هم از چیزایی که میخوام هم از آیندم

آره واقعا فقط خودشه که می‌تونه کمک کنه 💔😔 ولی منکه احساس میکنم منو اصلا نمی‌بینه 

نگران نباش عزیزم ، این روزها هم می‌گذره ، من خودم درک کردم که خدا بنده هاشو تنها‌ نمیزاره ، بالآخره روزهای خوب هم میاد ، امید داشته باش