2777
2789

وقتی زندگیشو میبینم خیلی خوشبخته ولی مامان باباش طلاق گرفتن و الان هردوشون ازدواج کردن البته مال خیلی وقته  ولی هم نامادریش هم ناپدریش خیلی خوبن بهش میرسن!بابای مامانشم همینطور  تک فرزنده همش در حال مسافرته با قطار میرن مشهدو اینا کیش مامانشم خیلیی پایه:/تنها چیزی که میتونم بگم خشبحالش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان باباش کنار هم نیستن! 

من اینو خوشبختی نمیبینم 

آخرش ته دلش همیشه غم این موضوع هس

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بلاخره این بنده خدا از بودن پدر و نادر واقعیش کنار همدیگه مخروم بوده و خداروشکر حور دیگه براش جبران میشه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

منم یه پسری میشناسم دانشجو پزشکی هاروارد میخونه 

تو پول غرق شدن 

اما میگه حاظرم همه دنیارو بدم مامانم کننارم باشه.....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

راستش من يك فرزند طلاق ميشناسم حتى پدر مادرش بخاطر ايشون هيچكدوم ازدواج هم نكردن 

همه چيزشون مال همين يك دونه بچه هست 

ازدواج موفقى هم داشته 

اما همين طرز زندگيش و نبودن مادر و پدرش در كنار هم انقدرررر خلا تو وجودش ايجاد كرده كه به وضوح مشخصه! 

ضمن وجود خلا عاطفي مشكلات تربيتى و قطعا حسرت داشتن يك خانواده بطور طبيعي هميشه تو وجودشون هست 

نميخام بگم طلاق فلانه و… اصلا از نزديكانم دارم و ميبينم و متاسفانه درد بزرگيه براى بچه ها 

و البته گاهى تنها راه درمان و زندگى بهتر داشتن براى والدين