2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برای زنای خانه دار یه پشتوانه ست!

سنت که شد بالای ۵۵ هم حقوق بازنشستگی شوهرتو میگیری هم حقوق خودت!

ضمنا به این شوهرا هیچ اعتمادی نیست، پسفردا خدایی نکرده شوهرت طلاقت میده نه سابقه بیمه داری نه هیچی.... عمرت به خدمته مجانی به شوهر گذشته بدون سابقه بیمه!!!  باید از صفر شروع کنی ...

چند ساله بیمه ای

۸ سال سرکار میرفتم و برام سابقه رد میکردن

الانم یک ساله خودمو بیمه زنانه خانه‌دار کردم.

جمعا ۹ سال سابقه دارم

برای اینکه بازنشسته تامین اجتماعی بشی باید حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه داشته باشی. با یک سوم حقوق بازنشسته ات میکنن.

اگر بیست و پنج سال سابقه داشته باشی ، حقوق بازنشستگیه کامل میگیری 

یعنی چی میشه بیشتر بدی؟  ببخشید شما ۱۸درصد میدید یا چند درصد

بله عزیزم میتونه بیشتر بدی

مبلغ اولیه قراردادت رو باید تغییر بدی، برو شعب تامین اجتماعی مشاوره دارن، بهت میگن چیکار کن

ولی اینکارو نکن!

دو سال آخر که میخوای بازنشست بشینی زیاد بده، الان هرچی کمتر بدی بهتره.

چون مبلغ حقوق بازنشستگی با توجه به پرداختیه دو سال آخر محاسبه میشه. الان زیاد بدی فایده ای نداره.

البته اگه سنت به ۵۰برسه دیگه وگرنه به هر سنی که نمیشه 

با ۱۰ سال سابقه حداقل ۵۵ سال باید داشته باشی، البته با یک سوم حقوق بازنشسته ات میکنن

با ۳۰ سال سابقه به سن دیگه کاری ندارن

با ۲۵ سال هم فکر کنم ۴۴ سالگی بازنشستگی بدن به خانم ها البته!

۸ سال سرکار میرفتم و برام سابقه رد میکردن الانم یک ساله خودمو بیمه زنانه خانه‌دار کردم. جمعا ۹ سال ...

من از ۱۸ سالگی شروع کردم ، یعنی ۲۵ سال واریز کنم بازنشست میشم؟؟؟؟

اخه به من گفتن باید ۳۰ سال کامل بریزی و ۴۸ سالگی بازنشست میشی...